Huawei a vandut un numar surprinzator de smartphone-uri P20 pana acum

Huawei a vandut un numar surprinzator de smartphone-uri P20 pana acum

Huawei a confirmat ca a reusit sa vanda multe smartphone-uri P20, desi nu a oferit o defalcare pentru modelele P20, Lite si  Pro. Lansandu-se pe 27 martie 2018, Huawei a confirmat ca vanzarile smartphone-urilor P20 au crescut cu 81% fata de cele ale lui P10 din aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, este remarcabil numarul de 6 milioane de unitati livrate, pentru ca Huawei P20 inca nu a fost preluat de operatorii americani.

Huawei a declarat recent ca intentioneaza sa livreze 200 de milioane de smartphone-uri in 2018, iar compania chineza a anuntat un numar impresionant de vanzari pentru gama Huawei P20.

CITESTE SI:  Stabilizarea video a lui OnePlus 5 este aratata intr-un clip video

Compania a dezvaluit ca a vandut peste 6 milioane de dispozitive P20 pana acum, iar acest numar include si modele precum P20 Lite si Pro. Acest numar vine de la directorul pentru smartphone-uri al Huawei, Kevin Ho, care a mentionat acest numar intr-o discutie de la Consumer Electronics Show Asia.

El a mai spus ca vanzarile gamei au crescut cu 81% fata de gama P10 de anul trecut. Compania a vandut mai mult de 6 milioane de unitati din gama in primele 3 luni de la lansare, o crestere substantiala fata de cele 3,3 milioane de unitati din gama P10 vandute in aceeasi perioada a anului trecut.

CITESTE SI:  Nu toate modelele Samsung Galaxy S10 vor avea suport pentru 5G

Numarul este cel putin impresionant, dar directorul pentru smartphone-uri al companiei nu a oferit o defalcare, asa ca nu este clar care anume model s-a dovedit a fi mai de succes printre clienti.

Huawei nu a terminat cu lansarea de noi smartphone-uri in acest an. Compania are un alt smartphone de varf pe teava – Mate 20 – care ar putea aparea in a doua jumatate a anului 2018. Se asteapta ca Mate 20 va avea un display de aproape 7 inci, daca e sa credem stirile recente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *