fbpx

HTC One M9 a primit un scor mai mic decat alte smartphone-uri de top in urma testelor DxOMark

HTC One M9 a primit un scor mai mic decat alte smartphone-uri de top in urma testelor DxOMark

DxOMark Mobile a publicat un raport despre HTC One M9, ultimul smartphone de top al HTC. Noul model este un pic mai mic si mai subtire decat predecesorul sau M8. HTC a renuntat in sfarsit la senzorul “Ultrapixel” de 4MP care este integrat pe smartphone-urile precedente.

Acesta producea numai imagini mediocre. M9 vine in schimb cu un senzor mai mare cu o rezolutie de 20MP care este combinat cu un obiectiv f/2,2. Desi nu exista stabilizare optica a imaginii, Acesta este primul smartphone One care este capabil de inregistrare video 4K.

CITESTE SI:  Ce caracteristica nu vor mai avea iPhone-urile din 2019 ale Apple, probabil

Cand vine vorba despre performanta camerelor, Apple si Samsung produc smartphone-uri cu cele mai bune camere. Anul trecut, iPhone 6 si iPhone 6 Plus erau smartphone-urile cu cele mai bune camere, iar in acest an locul lor a fost luat de Samsung Galaxy S6 Edge.

Compania taiwaneza produce smartphone-uri cu un design competitiv, dar in ceea ce priveste camerele compania mai are de lucrat. In urma unor teste, DxOMark a concluzionat ca One M9 merita sa se situeze pe pozitia 21 in ceea ce priveste performanta camerei, fiind astfel cu mult in urma competitiei.

CITESTE SI:  Acest monitor Dell e primul de acest tip din lume

S-a descoperit ca One M9 si-a imbunatatit camera intr-o foarte mica masura fata de predecesorul M8 care a fost lansat anul trecut. “Cu un scor DxOMark Mobile de 69 per ansamblu, One M9 prezinta putine imbunatatiri fata de predecesorul sau, M8”.

“Scorul sau este suficient de bun pentru a-l plasa pe HTC One M9 pe pozitia a 21-a, langa Amazon Fire Phone, dar sub smartphone-urile cu camere de top, cum ar Samsung Galaxy S6 Edge care in prezent este pe prima pozitie in DxOMark Mobile cu un scor de 86”.

CITESTE SI:  Panasonic dezvaluie camera compacta Lumix LX15

Avand in vedere cat de importante sunt camerele pentru utilizatori, nu este de mirare ca circula zvonuri conform carora HTC ar putea reduce comenzile de componente pentru HTC One M9 din cauza lipsei cererii pentru acest smartphone.

Este destul de dezamagitor pentru ca luna trecuta HTC a emis un update care ar fi trebuit sa-i imbunatateasca performanta lui HTC One M9.