fbpx

Hotelul captivant Star Wars al Disney este un vis Jedi devenit realitate

Hotelul captivant Star Wars al Disney este un vis Jedi devenit realitate

Disney tocmai a anuntat ca zonele Star Wars ale parcurilor sale tematice se vor numi Star Wars Galaxy Edge. Studioul a oferit de asemenea mai multe promo-uri in legatura cu modul in care va functiona taramul foarte interactiv.

De asemenea, studioul va inaugura primul hotel Star Wars complet captivant din lume. Acum cateva luni, angajatii Disney au oferit niste indicii fanilor conform carora actiunile vor avea consecinte in taramuri. Nu prea am inteles ce au vrut sa zica, dar au explicat mai tarziu.

CITESTE SI:  Care e principala prioritate a SpaceX, potrivit lui Elon Musk

Nu, nu visezi. Walt Disney World planuieste sa inaugureze un hotel Star Wars nebunesc si captivant care suna drept ceva din WestWorld. Fiecare oaspete va experimenta o poveste complet unica care isi va pune amprenta asupra zilei lor, potrivit presedintelui hotelului captivant al Disney, Bob Chapek.

Te vei imbraca in imbracaminte Star Wars si vei explora o nava spatiala (hotelul insusi) cu extraterestri care arata familiar. Iar pentru a completa experienta, prin fiecare fereastra vei putea privi spatiul.

CITESTE SI:  Cu ce vine nou aplicatia CatchUp de apeluri vocale a Facebook

Practic, suna de parca Disney extinde cu unul dintre hotelurile sale captivante interactivitatea pe care o gasesti de obicei in parcurile sale tematice. Acesta este parte din viitoarea zona “Galaxy Edge” a Disney World care este dedicata experientelor Star Wars.

Dupa cum spune Gizmodo, acele parcuri tematice Star Wars vor fi de asemenea foarte interactive. De exemplu, poti chiar apela la Chewbacca care te recruteaza pentru o misiune.

CITESTE SI:  Creatorii iPhone-ului sunt ingrijorati ca suntem prea dependenti de smartphone-uri

Acest lucru te duce la cursa Millennium Falcon si, in functie de performanta echipei tale, poti primi puncte in plus, o mustrare si chiar vanatori de recompense care te urmaresc prin parc.

Atat Disneyland din California si Disney World din Florida vor primi taramuri “Galaxy Edge” in 2019, dar in acest moment pare ca hotelul captivant se afla numai in Orlando. Vom urmari progresul hotelului indeaproape.