fbpx
HMD Global incheie un parteneriat cu Carl Zeiss pentru ca noile telefoane Nokia sa aiba camere Zeiss

HMD Global incheie un parteneriat cu Carl Zeiss pentru ca noile telefoane Nokia sa aiba camere Zeiss

HMD Global a incheiat un parteneriat cu producatorul german de obiective Carl Zeiss pentru a stabili noi standarde de imagine pentru viitoarele telefoane Nokia. Se asteapta ca HMD Global va aduce primul smartphone Nokia Android cu camera produsa de producatorul german de obiective mai tarziu in acest an. Daca este sa credem stirile, HMD Global ar putea implementa tehnologia in viitorul smartphone Nokia 9.

De foarte mult timp, compania finlandeza Nokia si compania germana Carl Zeiss au fost cam sinonime una cu cealalta, iar cam fiecare telefon major lansat in trecut venea cu tehnologia de camera a companiei germane.

CITESTE SI:  Ce recunoaste CEO-ul Google legat de AI

Cu toate acestea, in telefoanele recent lansate ale companiei finlandeze nu a existat tehnologie de camera Carl Zeiss, dar asta se va schimba in curand. Potrivit lui Arto Nummela, CEO-ul companiei HMD Global care detine licenta pentru a produce telefoane Nokia, producatorul german de obiective de camera si compania finlandeza se vor reuni din nou.

CITESTE SI:  De ce TCL nu va mai vinde si produce smartphone-uri BlackBerry

Acest lucru se datoreaza unui parteneriat dintre HMD Global si Carl Zeiss in urma caruia vom vedea tehnologie Zeiss de camera in viitoarele telefoane Nokia. Potrivit lui Nummela, “Colaborarea noastra cu ZEISS este o parte importanta a angajamentului nostru de a oferi mereu cea mai buna experienta pentru clientii nostri. Fanii nostri vor mai mult decat o camera grozava de smartphone, ei vor o experienta completa de imagine care nu doar stabileste standardul, ci si il redefineste. Fanii nostri se asteapta la aceasta, iar impreuna cu ZEISS, o vom oferi – excelenta de imagistica codezvoltata pentru toata lumea”.

CITESTE SI:  De ce TV-ul Sero al Samsung nu e pentru toata lumea

Au circulat zvonuri conform carora exista telefoane Nokia de varf in lucru, dar inca nu am auzit si vazut nimic, dar avand in vedere anuntul, presupunem ca putem mai mult sau mai putin conta pe presupusele telefoane ca vor integra tehnologia. Asteptam smartphone-urile produse de HMD Global cu camera germana.