fbpx

Hideo Kojima a parasit, se pare, Konami in mod oficial

Hideo Kojima a parasit, se pare, Konami in mod oficial

Vineri, 9 octombrie, Hideo Kojima a parasit birourile din Tokio ale Konami, compania de jocuri video la care a lucrat din 1986, pentru ultima data.

Ceremonia de plecare, potrivit unuia dintre sutele de oameni care au participat, a avut loc la Kojima Production, studioul in-house al directorului, si a fost un moment destul de incantator si emotionant.

Mai devreme in acest an, au circulat zvonuri care au indicat faptul ca Hideo Kojima va parasi Konami.

Acest lucru parea sa fie confirmat atunci cand Hideo Kojima a publicat un clip video in care isi lua ramas-bun de la seria de jocuri, iar acum, potrivit unui articol de The New Yorker, se pare ca Hideo Kojima a plecat oficial de la Konami mai devreme in aceasta luna.

CITESTE SI:  Ce super-alianta s-a format impotriva Google si Apple

Pentru a fi mai precisi, stirea sustine ca Hideo Kojima a plecat in mod oficial de la Konami pe data de 9 octombrie si ca sursele lor le-au spus ca a existat un fel de ceremonie de plecare pentru acesta, confirmand astfel zvonurile ca acesta a plecat intr-adevar de la Konami dupa ce a lucrat acolo timp de 30 de ani.

CITESTE SI:  Platforma in care streamerii si spectatorii vor participa impreuna la jocuri

Zvonurile mai timpurii au indicat ca motivul pentru plecarea lui a fost un fel de lupta pentru putere dintre el si companie, desi pana in acest moment Konami nu a confirmat niciodata asta, iar in trecut au dat niste declaratii foarte standard care nu ne-au spus prea multe.

The New Yorker sustine ca Hideo Kojima care a parasit Konami oficial are de asemenea o clauza de neconcurenta care va expira in luna decembrie, ceea ce inseamna ca pana ce aceasta nu expira, acesta nu va putea sa se angajeze la niciun studio de jocuri.

CITESTE SI:  Cam ce suma uriasa a platit Facebook pentru un startup

Nu este clar ce ii rezerva viitorul lui Hideo Kojima si la ce jocuri ne putem astepta acum, avand in vedere ca nu mai lucreaza pentru Konami, dar, ca si fani, vom fi cu ochii pe acesta si pe activitatea lui.