Gordon Ramsay primeste propria abilitate Alexa de insultare

Gordon Ramsay primeste propria abilitate Alexa de insultare

Celebrul bucatar Gordon Ramsay si-a construit o cariera insultand oamenii pentru gatitul lor, iar acum are propria abilitate Amazon Alexa, cu ajutorul careia poti primi feedback cu privire la talentul tau in bucatarie.

Gordon Ramsay, un bucatar chef celebru din Marea Britanie, este cel mai bine cunoscut pentru limbajul destul de colorat pe care il foloseste pentru a critica mancarurile in mai multe emisiuni TV la care a participat.

Dar daca nu doriti sa mergeti la o emisiune TV, dar doriti ca mancarea dv. sa fie judecata de un chef ale carui restaurante au primit un total de 16 stele Michelin?

CITESTE SI:  VIDEO: Acest robot alimentat de lumina poate fi folosit pentru a curata panourile solare

Trebuie doar sa cumparati un dispozitiv compatibil cu asistentul virtual Alexa, pentru ca exista acum o abilitate Gordon Ramsay de insultare pentru asistentul virtual. Gordon Ramsay a aparut in reclama Alexa la Super Bowl, in care asistentul virtual personal si-a pierdut vocea, iar vedete precum Anthony Hopkins si Cardi B s-au implicat pentru a salva situatia.

Abilitatea Gordon Ramsay de insultare din asistentul virtual Alexa va va oferi “cea mai buna critica” pentru mancarea dv., dar este evident ca nu va fi o critica valabila, deoarece asistentul virtual nu va va putea privi sau gusta mancarea.

Abilitatea de insultare a asistentului virtual va folosi unele dintre cele mai hilare si celebre remarci si injuraturi pe care bucatarul celebru le-a folosit de-a lungul anilor, ca raspuns la solicitari precum, “Alexa, intreaba-l pe Gordon Ramsay ce crede despre caserola mea” si “Alexa, spune-i lui Gordon Ramsay sa guste din aceste macaroane cu branza”, asta dupa ce abilitatea de insultare a fost instalata.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce BlackBerry KEY2 este mai rezistent decat smartphone-ul anterior

Deoarece multi utilizatori de boxe smart Echo tind sa se bazeze pe asistentul virtual Alexa atunci cand sunt in bucatarie, aceasta abilitate va fi o adaugire distractiva si binevenita pentru cei carora le place sa gateasca.