Google Translate se imbunatateste cu traducere offline neurala

Google Translate se imbunatateste cu traducere offline neurala

Google a lansat descarcari offline pentru traducerea sa propulsata de inteligenta artificiala. Deci, daca nu aveti date nelimitate sau un plan de date care functioneaza la nivel international, puteti descarca interpretarea neurala din aplicatiile Android si iOS ale Google.

Google Translate suporta interpretari offline de ceva vreme, ceea ce inseamna ca este ideal pentru utilizare atunci cand calatoriti in strainatate si aveti nevoie de o aplicatie de interpretare, dar nu aveti acces la internet.

Cu toate acestea, versiunea offline nu prea se compara cu versiune online, dar Google schimba asta. Compania a anuntat ca isi actualizeaza aplicatia offline Google Translate aducand Traducere Automata Neurala (NMT) pe dispozitivul tau.

CITESTE SI:  Un smartphone de varf Motorola cu Snapdragon 835 a fost reperat

Asta inseamna ca, daca nu aveti o conexiune la internet, nu trebuie sa va ingrijorati, pentru ca utilizarea traducerii neurale offline pe dispozitivul dv. va permite totusi traducerea precisa din punct de vedere contextual.

Potrivit Google care a vorbit despre beneficiile sistemului NMT, “Sistemul neural traduce fraze intregi in acelasi timp, nu bucata cu bucata. Acesta utilizeaza un context mai larg pentru a determina cea mai relevanta traducere, pe care apoi o rearanjeaza si o ajusteaza pentru a suna ca o persoana adevarata care vorbeste cu o gramatica adecvata. Acest lucru determina ca paragrafele traduse sa fie mult mai placute si mai usor de citit”.

CITESTE SI:  Oppo anunta noua gama de smartphone-uri F centrate pe camera

Google adauga, “Daca ati folosit anterior traduceri offline, pe ecranul de pornire veti vedea un banner care va va duce la locul potrivit pentru a va actualiza fisierele offiline. Daca nu, accesati setarile de traducere offline si atingeti sageata de langa numele limbii pentru a descarca pachetul pentru acea limba”.

Aceste modificari ar trebui sa fie deja gata si sa se lanseze pentru utilizatori, dar cei care nu le vad nu trebuie sa se ingrijoreze pentru ca vor ajunge si la ei in urmatoarele zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *