fbpx

Google sustine ca LG este cel mai bun partener pentru productia smartphone-urilor

Google sustine ca LG este cel mai bun partener pentru productia smartphone-urilor LG

In acest an, LG a facut istorie cand a devenit primul producator partener care a fabricat un total de trei smartphone-uri Nexus pentru Google de la introducerea gamei Nexus.

Compania a realizat trei performante pozitive odata cu cel de-al treilea smartphone produs (Nexus 5X) care a fost dezvaluit acum cateva saptamani. Judecand dupa ultimele stiri, Google si compania sud-coreeana si-ar putea continua parteneriatul in urmatorii ani.

Cand produce smartphone-uri Nexus, Google nu fabrica ei insisi smartphone-urile. In schimb, acestia apeleaza la diferiti parteneri din industria

CITESTE SI:  Rusia s-ar putea razbuna daca Google retrogradeaza agentiile de stiri RT si Sputnik in rezultatele de cautare

Android care mai apoi vor plasa oferte pentru a produce dispozitive Nexus pentru respectivul an. Pana acum, am vazut smartphone-uri Nexus de la HTC, Samsung, LG, Motorola si Huawei.

Cu toate acestea, s-ar parea ca dintre toti producatorii de telefoane, Google pare sa creada ca producatorul sud-coreean a facut cea mai buna treaba.

Asta potrivit vicepresedintelui de ingineri Android de la Google, Dave Burke, care, recent, in timpul unei conferinte de presa video, a sustinut ca LG este cel mai bun partener pentru producerea smartphone-ului Nexus.

CITESTE SI:  Cum incearca Google sa ascunda planurile pentru motorul de cautare cenzurat pentru China, probabil

Nu suntem siguri cum se simt producatorii precendenti ai Google in legatura cu asta. Burke adauga ca acest lucru se datoreaza faptului ca producatorul sud-coreean “impartaseste aceeasi abordare pe piata de dispozitive mobile” ca si Google si a mai mentionat, de asemenea, ca inginerii lor s-au bucurat sa lucreze cu cei de la LG.

CITESTE SI:  Cum vor T-Mobile si Microsoft sa transmita fara poticniri jocuri prin streaming

Pana in prezent, LG a produs trei smartphone-uri Nexus – Nexus 4, Nexus 5 si Nexus 5X. Singura companie, pe langa LG, care se apropie de numarul de telefoane Nexus produse de LG este Samsung care s-a ocupat atat de Nexus S, cat si de Galaxy Nexus, desi acestia au contribuit si la alte produse Nexus, cum ar fi tableta Nexus 10.