Google si-a reparat in sfarsit emoji-ul burger. Mare usurare pentru unii!

Google si-a actualizat emoji-ul burger dupa ce CEO-ul Google, Sundar Pichai, a declarat luna trecuta ca va renunta la toate planurile pentru a repara actualul design. Bineinteles, a fost un pic ironic. Noul design de burger are cascavalul pus in partea de sus. Aceasta modificare se aplica viitorului sistem de operare Android 8.1.

Suntem siguri ca unii dintre voi ati auzit despre marea dezbatere a burgerilor din 2017, iar intrebarea este: cascavalul se pune in partea de sus sau in partea de jos?

Potrivit multor companii tehnologice care isi creeaza propriile emoji-uri, cascavalul se pune de obicei in partea de sus, dar Google parea sa creada altfel, acest lucru determinandu-i pe multi oameni sa-si puna intrebari cu privire la decizia companiei Google.

CITESTE SI:  VIDEO: Un presupus iPhone 7s Plus este comparat cu iPhone 8

CEO-ul Google, Sundar Pichai, a intrat in dezbatere si a promis ca prioritatea sa va fi repararea emoji-ului burger si s-a tinut de promisiune. Potrivit unui raport de compania Emojipedia, Google si-a reparat emoji-ul burger, iar, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, in Android 8.1 Oreo cascavalul este pus in partea de sus.

Pe langa repararea emoji-ului burger, se pare ca Android 8.1 va repara si alte emoji-uri, cum ar fi cel cu halba de bere in care, in Android 8.0, halba avea un spatiu ciudat intre bere si spuma, dar Android repara asta prin aducerea berii pana la varf.

CITESTE SI:  De ce o celebritate a fost data in judecata pentru folosirea lui iPhone X

De asemenea, Google a reparat emoji-ul cascaval in cazul caruia gaurile parca erau autocolante. In Android 8.1, acestea arata acum ca niste gauri reale. Desigur, acest lucru inseamna ca va trebui sa asteptati pana cand Android 8.1 va ajunge pe dispozitivul dvs. inainte de a putea sa-l utilizati, dar cel putin acum avem o rezolvare si pentru burger si pentru toate. Phew!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *