fbpx

Google si-ar putea aduce aplicatiile pe Windows 10 Mobile

Google si-ar putea aduce aplicatiile pe Windows 10 Mobile

Relatia dintre Google si Microsoft este oarecum tumultoasa, iar aceasta a fost accentuata in timpul evenimentului pentru iPhone-urile Apple unde compania din Cupertino a reusit sa aduca Microsoft pe scena intr-o colaborare, iar asta a facut se pare ca Google sa strambe din nas.

In trecut, am vazut de asemenea cum Google a facut sa fie dificila pentru Windows Phone rularea unora dintre aplicatiile sale.

Cu toate acestea, s-ar putea schimba toate aceste lucruri in curand? Potrivit unui post pe Reddit care citeaza un website arabesc, s-a indicat faptul ca Google ar putea pregati unele dintre aplicatiile lor pentru a rula pe platforma Windows 10 Mobile.

CITESTE SI:  De ce Twitter isi lanseaza propriile emoji-uri

Nu a existat nicio mentionare specifica la Windows 10 Mobile, dar avand in vedere ca cineva poate mereu sa navigheze pe Hangouts, YouTube, Drive, Docs etc. folosind browserul, asta a dus la zvonul ca aceste aplicatii Google ar putea fi proiectate pentru Windows 10 Mobile.

CITESTE SI:  Essential si-a anulat cel de-al doilea smartphone, iar compania se pregateste sa se vanda, se pare

Acestea suna a vesti bune daca ar fi adevarate, dar ceea ce este si mai bine este ca s-ar putea sa nu trebuiasca sa asteptam prea mult timp pentru a afla asta.

Stirea spune mai departe ca sursa lor le-a spus ca Google ar putea practic sa anunte maine aplicatiile lor Windows 10 Mobile la evenimentul companiei Microsoft.

CITESTE SI:  Yahoo si Google au ajuns la o noua intelegere

Compania din Redmond a anuntat oficial un eveniment pentru ziua de maine. Se asteapta ca evenimentul este platforma in care Microsoft va dezvalui noi smartphone-uri Lumia cu Windows 10 Mobile, o noua tableta Surface si foarte posibil Microsoft Band 2.

Trateaza aceste informatii cu precautie deocamdata, dar aminteste-ti sa ne vizitezi din nou maine pentru a afla toate detaliile oficiale.