fbpx

Google promite ca Android va suporta mai multe emoji-uri

Google promite ca Android va suporta mai multe emoji-uri

Apple a lansat recent o noua versiune a sistemului sau de operare care a continut un numar de emoji-uri, dar multi utilizatori Android ai Google nu le-au putut vedea.

Plangerile au fost auzite, avand in vedere ca vicepresedintele senior al Android a spus ca se lucreaza la asta

Odata cu lansarea sistemului de operare iOS 9.1, nu numai ca Apple a rezolvat cateva bug-uri in sistemul de operare, dar se pare, de asemenea, ca a introdus noi imagini de fundal si emoji-uri.

Pentru cei dintre voi care folosesc multe emoji-urile pe diferite chat-uri, presupunem ca aceasta este o caracteristica mai mult decat binevenita.

CITESTE SI:  Ce fel de plastic foloseste Google pentru carcasele smartphone-ului Pixel 4a

Acum, in ceea ce priveste utilizatorii Android, daca crezi ca ar trebui sa existe mai multe emoji-uri, stai linistit pentru ca Google nu a uitat de tine.

Potrivit unui tweet postat de Hiroshi Lockheimer, vicepresedintele senior pentru Android al Google, se pare ca acesta ti-a auzit rugaciunile si a promis ca mai multe emoticoane vor aparea pe Android.

Potrivit lui Lockheimer, “Asadar, am sentimentul ca vreti cu totii mai multe emoji-uri? a)Multumesc pentru feedback, b)Ne bagam si c) Ne pare rau!”

CITESTE SI:  De care farsa de pe Twitter ar trebui sa aveti grija pentru ca blocheaza conturile

Din pacate, Lockheimer de la Google nu a mentionat cand va fi lansat update-ul cu emoji-urile, dar cel putin presupunem ca utilizatorii Android ai Google pot sta linistiti stiind ca vor primi in curand mai multe emoji-uri.

Unii dintre voi poate credeti ca aceasta este un fel de problema de aroganta si de lipsa de originalitate, dar chiar nu este.

CITESTE SI:  Ce proiect confirma Google in fata Senatului Statelor Unite

Din cauza faptului ca iOS are emoji-uri pe care Android nu le are, acest lucru inseamna ca, uneori, cand vizualizezi continut online pe dispozitivul tau mobil cu sistemul de operare Android detinut de Google, ar putea exista anumite simboluri pe care s-ar putea sa nu le poti vedea.

Acest lucru poate afecta experienta si poate face lucrurile mai dificile, asa ca sa speram ca Google va lansa acest update cat mai curand posibil.