Google produce o camera 3D la calitate cinema

Google produce o camera 3D la calitate cinema

In cadrul Google I/O 2015, compania americana a dezvaluit Jump, o instalatie de camere pentru realitate virtuale care gazduia 16 camere GoPro cu procesare smart si cu sharing de software.

Prin toate aceste lucruri se vroia sa se faca mai usoara capturarea de continut in realitate virtuala pentru profesionisti.

Se pare ca Hollywood a inceput sa-i placa Jump, tocmai de aceea Google a decis sa produca o instalatie de camere 3D la calitate cinema, iar pentru acest scop va face echipa cu IMAX.

Acest lucru a fost confirmat de Clay Bavor de la Google la conferinta dezvoltatorilor a companiei. Google va lucra cu IMAX la acest proiect.

CITESTE SI:  Avans tehnologic extraordinar: Designul Max-Q al NVIDIA va duce la laptopuri de gaming nemaintalnit de subtiri si usoare

IMAX este bine cunoscuta pentru video si sunet fascinant si are de gand sa-si aduca experienta in ceea ce priveste designul camerei 3D, optica, senzorii si mai multe la acest proiect al Google.

Google nu a confirmat cand va fi gata dispozitivul 3D la calitate cinema la care lucreaza, nu a mentionat nici macar cat de mult au progresat cu lucrul, asa ca va trebui sa asteptam un pic pentru a primi acea informatie.

Este grozav, fara indoiala, ca cele doua companii lucreaza impreuna la o camera 3D la calitate cinema care poate avea un impact urias asupra modului in care este capturat continutul in realitate virtuala.

CITESTE SI:  De ce scolile din China folosesc uniforme inteligente pentru elevi

Noua camera Google 3D la calitate cinema va ajuta la producerea de continut VR de mare valoare care inca nu a aparut pe marele ecran, desi studiourile Hollywood au lansat experiente VR separate pentru unele dintre filmele lor.

Bavor a spus ca IMAX are de gand sa-si aduca zecile de ani de experienta cu privire la designul camerei 3D la calitate cinema, optica, senzorii catre JUMP. Pare un dispozitiv destul de interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *