fbpx
Google Maps are optiunea de activitate Catching Pokemon

Google Maps are optiunea de activitate “Catching Pokemon”

Poate ca Niantic nu este parte a Google, dar se pare ca cel putin cativa oameni tin pasul cu progresul echipei de dezvoltare de realitate augmentata.

Utilizatorul Reddit GoldLeader 272 a observat o noua adaugire in caracteristica Timeline a Google Maps: utilizatorii pot acum indica ca prindeau Pokemoni.

Nu suntem siguri cati dintre voi stiti asta, dar exista o caracteristica in Google Maps denumita Timeline.

Dupa cum indica numele, aceasta este practic o caracteristica din Google Maps care iti arata unde ai fost, la ce ora erai acolo si asa mai departe.

CITESTE SI:  De ce Pentagonul limiteaza folosirea aplicatiilor fitness care monitorizeaza locatia

Daca incerci sa dai de urma pasilor tai, sau sa folosesti caracteristica in scopuri ce tin de amintiri, poate fi la indemana.

In cea mai mare parte, caracteristica este de asemenea automata, dar utilizatorii au optiunea de a o edita daca doresc.

Vestea buna pentru toti fanii Pokemon GO este ca se pare ca Google a decis sa adauge o noua optiune de activitate Timeline, si anume Catching Pokemon” in Google Maps, ceea ce inseamna ca acum poti tine un jurnal cu activitatile tale Pokemon in timp ce te afli prin imprejurimi.

CITESTE SI:  De ce Google usureaza pentru utilizatori stergerea istoricului de cautare

De ce ai vrea asta? Daca incerci sa tii un jurnal cu toate activitatile tale Pokemon GO si incerci sa-ti amintesti unde ai prins ceva anume, la ce ora si asa mai departe, atunci aceasta caracteristica a Maps ar veni la indemana.

Ai putea chiar sa-ti impartasesti informatiile cu prietenii tai si cu comunitatea Pokemon GO pentru a le spune la ce ora ai vazut un anume Pokemon.

CITESTE SI:  Comertul ajunge in sfarsit pe jocul Pokemon GO

Presupunem ca este un fel de caracteristica noua, dar ca sa fim sinceri, nu suntem siguri cine ar vrea sa foloseasca caracteristica Timeline a Google Maps in primul rand, dar oricum ar fi, este acolo in caz ca ai nevoie sa o accesezi.

Intre timp, daca esti curios in legatura cu caracteristica Catching Pokemon a Maps, intra pe pagina de suport a Google pentru a afla cum o poti accesa.