Google Glass Enterprise Edition are procesor Intel Atom

Google Glass Enterprise Edition are procesor Intel Atom

V-am spus saptamana trecuta ca Google se refera intern la urmatoarea iteratie a Google Glass drept “Enterprise Edition” sau “EE”, iar acum am aflat noi informatii despre hardware-ul dispozitivului care va fi lansat in curand.

Potrivit catorva surse familiarizate cu prototipurile avansate ale dispozitivului, Enterprise Edition include un display mai mare, precum si un procesor Intel Atom care aduce o performanta mai mare si o autonomie a bateriei un pic mai mare.

Potrivit unui nou raport, compania lucreaza la un model Google Glass Enterprise Edition cu procesor Intel Atom care ii va viza pe clientii industriali si de business.

CITESTE SI:  India vrea sa interzica masinile fara sofer, dintr-un motiv bun

Se crede ca compania este interesata de piata intreprinderilor pentru ca se presupune ca va lansa o a doua editie a ochelarilor inteligenti.

Acest lucru nu prea reprezinta o surpriza, avand in vedere ca au fost descoperite o multime de scopuri pentru care Google Glass Explorer Edition poate fi folosit la locul de munca.

Google Glass este mort, sa traiasca ochelarii Google Glass. Da, in aceasta saptamana, a aparut o stire cum ca exista un viitor model de Glass care intentioneaza sa continue de unde a ramas proiectul ochelarilor inteligenti.

CITESTE SI:  Reteaua de supraveghere cu camere a Chinei localizeaza in 7 minute un reporter

Numarul de model al acestuia este GG1. Ei bine, se spune ca aceasta versiune viitoare va avea eticheta EE, care vine de la Enterprise Edition.

Una dintre schimbarile asteptate ar fi utilizarea unei prisme mai mari care sa speram ca va reduce presiunea asupra ochilor. Un cip Intel Atom necunoscut va propulsa Google Glass Enterprise Edition.

CITESTE SI:  5 motive pentru care Sailfish OS ar trebui sa-i ingrijoreze pe Apple, Google si Microsoft

Se spune ca procesorul Intel Atom va fi mai rapid chiar si decat cele mai puternice smartwatch-uri Android Wear din ziua de azi. Pe langa asta, ochelarii inteligenti Glass vor dispune de conectivitate WiFi in benzi de 2,5GHz si 5GHz, precum si de o baterie de o mai mare capacitate, desi aceasta nu va putea stoca suficienta energie pentru o autonomie de o zi intreaga fara sa o incarci undeva la mijlocul zilei.

Sursa: 9to5google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *