fbpx

Google Drive iti va stoca in curand intregul tau PC

Google Drive iti va stoca in curand intregul tau PC

Google transforma Drive intr-o unealta de backup mult mai robusta. In curand, in loc ca fisierele tale de pe PC sa poata fi stocate in folderul Drive, compania va putea sa-ti monitorizeze si sa-ti stocheze fisierele in interiorul oricarui folder vrei tu. Acesta poate include desktop-ul tau, intregul tau folder cu documente, sau orice alte locatii mai specifice.

Google Drive este unul dintre multele servicii de stocare in cloud disponibile in acest moment, iar in cea mai mare parte este foarte bun la stocarea documentelor si fotografiilor tale in cloud.

CITESTE SI:  De ce va incepe sa scada cota de piata a Apple Watch, probabil

Cu toate acestea, daca vroiai sa-l folosesti pentru a stoca mai multe lucruri de pe PC-ul tau, cum ar fi poate toate fisierele de pe PC-ul tau, acest lucru va fi in curand posibil.

Potrivit postarii companiei Google de pe G Suite Blog, serviciul va primi o noua aplicatie care se numeste “Backup and Sync”. Din ceea ce putem spune din postarea companiei, Backup and Sync va inlocui aplicatiile standard Google Drive si Google Photos Backup pentru Mac si PC-uri, dar aplicatia Drive existenta va continua sa ramana prin preajma daca asta este ceea ce prefera utilizatorii, iar Backup and Sync va fi un download separat.

CITESTE SI:  Google incepe sa lanseze indexarea mobile-first in rezultatele de cautare

“Pe data de 28 iunie 2017, vom lansa Backup and Sync a companiei, o unealta prin care se doreste sa se faciliteze utilizatorilor stocarea fisierelor si fotografiilor de pe PC-urile lor, asa ca acestea vor fi in siguranta si accesibile de oriunde. Backup and Sync este ultima versiune a Google Drive pentru Mac/PC, care este acum integrata cu uploader-ul desktop Google Photos. Asadar, aceasta va respecta orice setari pentru Mac/PC din consola de administrare”.

CITESTE SI:  Google angajeaza mai multi ingineri de cipuri de la Apple, se pare

Compania precizeaza ca Backup and Sync ii vizeaza de utilizatorii consumatori si ca cei care sunt mai focusati pe companii ar trebui sa continue sa foloseasca Drive pentru a-si stoca datele.