fbpx

Google a devenit oficial Alphabet

Google a devenit oficial Alphabet

Google a devenit oficial un alt nume. Compania a anuntat inca din august ca planuieste sa-si restructureze corporatia prin formarea unei noi companii-parinte denumita Alphabet pentru a le permite business-urilor diferite sa opereze in mod independent si sa se miste mai rapid.

Acum cateva luni in urma, Google si-a anuntat planurile de a restructura compania. Aceasta restructurare consta in faptul ca compania creeaza o noua companie-parinte.

Acest lucru inseamna ca Google nu va mai fi compania parinte pentru unele dintre serviciile si produsele pe care acestia le-au creat/achizitionat de-a lungul anilor.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi primul smartphone pliabil al Sony, Xperia F

Acestea fiind spuse, se pare ca schimbarea a fost facuta oficial multumita unei actualizari recente de pe blogul Investor Relations in care compania a scris, “Contopirea Alphabet este acum in vigoare”.

Cum am spus deja, acest lucru nu inseamna ca Google nu mai exista, doar ca acum va face parte din noua companie parinte si ca Sundar Pichai este noul director al motorului de cautare.

CITESTE SI:  Ce companie ofera bani creatorilor TikTok

Potrivit directorului companiei parinte, Larry Page, care a explicat acum cateva luni ce inseamna noua miscare, “Ce este Alphabet? Alphabet este in cea mai mare parte o colectie de companii. Cea mai mare dintre ele este, desigur, Google. Acest nou Google este un pic mai mic, iar companiile care se afla destul de departe de produsele noastre de internet principale si de domeniul nostru se afla in schimb sub umbrela Alphabet”.

CITESTE SI:  VIDEO: Google va aduce WiFi pentru autobuzele scolare din mai multe comunitati rurale

Este improbabil ca acest lucru va afecta operatiunile zilnice ale companiei si ale produselor si serviciilor Alphabet, dar daca in viitor vezi acest nume aparand, trebuie sa stii ca Alphabet este de fapt noua companie parinte a Google. Astfel, sa speram ca totul nu va fi prea confuz.