fbpx

Google detine acum oficial Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com

Google detine acum oficial Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com

Cand Google a prezentat pentru prima data Alphabet lumii, noua sa companie-parinte in prima sa saptamana oficiala pe Wall Street, i s-a taiat panglica cu numele de domeniu dragut abc.xyz.

Se pare ca compania a pus de asemenea ochii pe un alt nume de domeniu alfabetic. Mai precis, tot alfabetul.

Dupa cum poate ai auzit, saptamana trecuta, Google a devenit oficial Alphabet, iar Alphabet este acum compania-parinte a Google. Stim, totul pare a fi un pic confuz.

CITESTE SI:  Modul de panica din Android 7.1 ii protejeaza pe utilizatori de aplicatiile malitioase

Practic, Google, care era compania-parinte pentru produsele si serviciile si diviziile lor, a devenit cunoscuta ca si Alphabet.

Cu toate acestea, cu Alphabet, va exista compania care se va ocupa de unele dintre produsele si serviciile lor precum Android, Gmail, Maps si nu numai.

Acestea fiind spuse, Alphabet are nevoie de propriul site, iar in acest moment acesta este abc.xyz.

Cu toate acestea, potrivit unui purtator de cuvant al companiei, “Ne-am dat seama ca lipseau cateva litere in abc.xyz, asa ca am fost doar constiinciosi”.

CITESTE SI:  Cum vei putea folosi Motion Sense pe Google Pixel 4

Iar prin constiinciozitate, Google practic a cumparat intregul alfabet ca si nume de domeniu. Acest lucru inseamna ca Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com este acum detinut in mod oficial de companie.

Din pacate, in acest moment, daca intri pe acel link Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com nu te vei trezi nicaieri si nu suntem siguri daca Google sau Alphabet are planuri pentru asta.

CITESTE SI:  Cati bani a pierdut LG in domeniul smartphone-urilor

Cu toate acestea, putem doar presupune ca, chiar daca nu au, este o buna masura de precautie impotriva samsarilor de nume de domenii care ar putea incerca sa pretinda rascumparare si sa convinga Google/Alphabet sa il cumpere de la ei, sau acest lucru ar putea duce la confuzie. In orice caz, vom urmari acel link Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com foarte atenti si sa speram ca vom vedea ceva in curand.