fbpx

Google Allo iti poate acum transforma selfie-urile in stickere

Google Allo iti poate acum transforma selfie-urile in stickere

Emoji-urile sunt o modalitate grozava de a ne exprima emotiile atunci cand trimitem mesaje text. De exemplu, un emoji cu un smiley face care isi invarte ochii poate probabil sa transmita mai mult din ceea ce simti decat un simplu mesaj text. Cu toate acestea, daca vroiai ceva mai personalizat?

Daca nu exista un emoji care poate transmite ceea ce simti? Daca folosesti aplicatia de mesagerie Allo a Google, ai noroc pentru ca Google a anuntat ca, prin folosirea de retele neurale, acestia vor putea sa-ti ia selfie-urile si sa le transforme in stickere pe care le poti trimite apoi prietenilor.

CITESTE SI:  O aplicatie Chrome a Google a fost inlaturata de pe Windows Store

Potrivit Google, “Pentru a crea o ilustratie de-a ta care captureaza calitatile care o fac usor de recunoscut prietenilor tai, am lucrat impreuna cu o echipa artistica pentru a crea ilustratii care reprezinta o gama larga de caracteristici”.

“Artistii au proiectat initial un set de coafuri, de exemplu, despre care credeau ca sunt reprezentative, iar cu ajutorul evaluatorilor umani am folosit aceste coafuri pentru a antrena reteaua pentru a potrivi ilustratia corecta la selfie-ul corect. Apoi, le-am cerut evaluatorilor umani sa compare sticker-ul cu imaginea de intrare pentru a vedea cat de bine s-au descurcat. In unele cazuri, acestia si-au dat seama ca unele coafuri nu erau bine reprezentate, asa ca artistii au creat mai multe pentru ca reteaua neurala sa poata invata sa le identifice”.

CITESTE SI:  Ce cuvant inlatura Google din functia de autocompletare a cautarii
CITESTE SI:  S-ar putea ca Google sa lucreze deja la Android P. Ce-i cu atata graba?

In acest moment, caracteristica cu stickere pare sa fie disponibila numai pentru utilizatorii Android, dar Google declara ca exista planuri de a o lansa eventual si pentru versiunea iOS a Allo, in curand. Se pare ca aplicatia Google Allo devine mai interesanta, odata cu noile stickere.

Facebook