fbpx

GlowLight Plus este primul E-Reader protejat impotriva apei al companiei Barnes & Noble

GlowLight Plus este primul E-Reader protejat impotriva apei al companiei Barnes & Noble

Barnes & Noble a incercat sa produca E-Readere, dar gama sa de produse nu a avut la fel de mult succes ca si cea a Kindle, de exemplu, fortand compania sa intrerupa productia cititoarelor de carti electronice Nook si Nook HD+, iar apoi aceasta a incheiat un parteneriat cu Samsung pentru a crea noi Nook-uri care, in esenta, sunt tablete Samsung cu soft-ul personalizat Barnes & Noble.

Nook GlowLight este una dintre propriile cititoare de carti electronice (E-Reader) ale companiei care a fost lansata initial acum doi ani in urma, iar astazi Barnes & Noble a lansat in sfarsit o versiune actualizata care se intampla sa fie, de asemenea, primul cititor de carti electronice protejat impotriva apei al companiei Barnes & Noble.

CITESTE SI:  Apple se ofera sa repare gratuit iPhone-urile stricate de uraganul Harvey, potrivit unor surse

Barnes & Noble spune ca Nook GlowLight Plus rezistent la apa are un corp din aluminiu care este mai subtire decat cel al E-Reader-ului original, dar se intampla sa fie un pic mai greu.

E-Reader-ul GlowLight Plus rezistent la apa are un display cu o densitate a pixelilor de 300ppi despre care compania spune ca are de doua ori mai multi pixeli decat dispozitivul anterior.

CITESTE SI:  VIDEO: Vortx va sufla vant pe fata ta in timpul jocurilor

Exista in GlowLight Plus un ecran anti-glare (care nu luceste) si iluminare ambientala ajustabila care le permite cititorilor sa se bucure de lumina raspandita uniform, in asa fel incat acestia sa continue sa citeasca in lumina scazuta sau chiar in intuneric total fara ca pe acestia sa inceapa sa ii doara ochii.

De asemenea, E-Reader-ul GlowLight Plus al Barnes & Noble este protejat impotriva apei, iar acesta este primul astfel de produs al companiei.

CITESTE SI:  Ce lucru interesant a inventat un cantaret K-Pop pentru coronavirusul Wuhan

Asta inseamna ca cei care cumpara un E-Reader ca GlowLight Plus vor putea acum sa citeasca cartile preferate indiferent ca se afla in cada sau in piscina si fara sa-si faca griji in legatura cu stricaciunile provocate de apa asupra dispozitivului.

Cei care sunt interesati sa cumpere un astfel de E-Reader rezistent la apa, pot face asta online prin magazinele Barnes & Noble. Dispozitivul GlowLight Plus al Barnes & Noble costa 130 de dolari.

Facebook