fbpx

Galaxy S6, iPhone 6 si One M9 intr-un test de viteza

Galaxy S6, iPhone 6 si One M9 concureaza intr-un test de viteza

Este aproape inevitabil ca atunci cand oricare dintre marii jucatori din industria smartphone-urilor lanseaza un nou smartphone, un test de comparatie si un clip video apare undeva pe internet.

Asta s-a intamplat atunci cand Samsung a lansat Galaxy S6, S6 Edge si era foarte necesar ca aceste doua smartphone-uri sa fie puse la test impotriva lui iPhone 6. Daca Samsung si Apple nu prea iti priesc, atunci afla ca un nou clip video a iesit la iveala pe internet in care iPhone 6, Galaxy S6 si HTC One M9 sunt puse la un test de viteza.

CITESTE SI:  Clone de Galaxy S6 apar inaintea originalului

Testul de viteza consta in punerea celor trei smartphone-uri premium impreuna (Samsung GS6, iPhone 6 si One M9) si in observarea carui smartphone este cel mai bun intr-un test de viteza si de putere de procesare.

In aceasta luna a aparut un clip video in care Samsung Galaxy S6 Edge si iPhone 6 s-au intrecut intr-un test de viteza, iar acum pe canalul de Youtube PhoneBuff exista un clip video in care smartphone-urile Galaxy S6 si iPhone 6 se intrec intr-un test de viteza impreuna cu HTC One M9.

CITESTE SI:  Ce camera impresionanta ar putea avea modelul de baza al smartphone-ului iPhone 12 al Apple

Cele 3 smartphone-uri de top au cipuri diferite, ceea ce va face ca testul viteza sa fie si mai interesant. Galaxy S6 este propulsat de un cip Exynos, iPhone 6 de cipul A8 si One M9 de Qualcomm Snapdragon 810. S-a concluzionat ca Galaxy S6 este foarte rapid datorita cipului Exynos. Smartphone-ul incarca jocurile foarte rapid comparativ cu iPhone 6 si One M9.

CITESTE SI:  De ce VLC nu mai accepta smartphone-uri Huawei pe Play Store

Cu toate acestea, in multitasking Galaxy S6 nu sta asa de bine. Acesta a fost depasit de HTC One M9 care a terminat intr-un minut si 27 de secunde. iPhone 6 s-a descurcat mai putin bine decat One M9, terminand intr-un minut si 27 de secunde, iar lui Samsung Galaxy S6 i-a revenit locul 3 cu un timp de un minut si 37 de secunde. Se pare ca, in ceea ce priveste multitaskingul, One M9 iese in evidenta.