fbpx

Galaxy S6 Edge are mai mult succes decat se astepta Samsung [zvon]

Cand Samsung a anuntat anul trecut smartphone-ul Note Edge, acestia au spus ca era un dispozitiv in productie limitata, pentru ca nu se gandeau ca va fi atat de popular.

Se pare ca compania a subestimat si de aceasta data popularitatea noului smartphone Galaxy S6 Edge pentru ca, potrivit stirilor, se asteapta ca compania va creste productia.

Stirea sustine ca Samsung isi va tripla comenzile pentru componentele smartphone-ului, iar acest lucru indica faptul ca compania se asteapta ca smartphone-ul va fi un succes. Aceasta stire vine din mass-media sud-coreeana care titreaza ca Samsung cauta mai multi furnizori de panouri touchscreen pentru dispozitiv.

CITESTE SI:  Se zvoneste ca Samsung l-a angajat pe arhitectul-cheie de procesoare al AMD

Cu Note Edge de anul trecut, compania a limitat productia de dispozitive deoarece nu se asteptau ca va avea prea mult succes. La urma urmei era un smartphone cu totul si cu totul diferit asa ca era normal sa fie reticenti. Dar Note Edge le-au inselat asteptarile asa ca au fost nevoiti sa creasca productia.

CITESTE SI:  Smartphone-ul BlackBerry Motion a fost anuntat la GITEX Technology Week

Se pare ca la fel s-a intamplat si cu Galaxy S6 Edge de anul acesta. Samsung a subestimat popularitatea si a lui Galaxy S6 Edge. Potrivit unui raport, Samsung va tripla comenzile pentru componentele lui Galaxy S6 Edge. Compania japoneza Alps Electronics a fost singurul furnizor de componente al companiei, dar se zvoneste ca producatorul sud-coreean cauta sa colaboreze cu mai multe companii furnizoare.

CITESTE SI:  Cum a expus o aplicatie milioane de parole de retele WiFi

Samsung pare a fi foarte optimista in ceea ce-l priveste pe Galaxy S6 Edge. E destul de ciudat avand in vedere ca este un smartphone care arata iesit din comun. Acum intrebarea este daca Galaxy S6 Edge va avea mai mult succes decat S6.

Facebook