fbpx

Galaxy S6 Edge+ ar putea primi propria sa editie Superhero

Galaxy S6 Edge+ ar putea primi propria sa editie Superhero

Filmul Ant-Man a fost un succes masiv pentru Marvel si Disney cand a fost lansat mai devreme in acest an.

Nu este de mirare, deci, ca unele companii vor vrea sa profite de popularitatea personajului Marvel si sa introduca o editie Ant-Man a unuia dintre produsele lor.

Samsung si Marvel au un parteneriat foarte puternic, companiile lucreaza impreuna de ani de zile la proiecte prin care isi promoveaza propriile produse.

Am vazut cum tehnologia Samsung si-a facut aparitia in filmele Marvel si am vazut cum Marvel a facut echipa cu Samsung pentru a crea accesorii si chiar o editie limitata Iron Man a lui Galaxy S6 Edge.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung lanseaza un clip video oficial in care Galaxy S6/S6 Edge sunt supuse unui "drop test"

Daca este sa credem un nou zvon, atunci poate Samsung si Marvel ar putea veni din nou cu un model super-erou editie limitata pentru Galaxy S6 Edge+, de aceasta data.

Chiar daca in acest moment este un zvon neconfirmat, nu pare imposibil, pentru ca stim ca Samsung si Marvel au mai lucrat la asa ceva in trecut, asa ca nu prea va fi nimeni suprins daca cele doua companii vor face din nou acest lucru pentru a promova Galaxy S6 Edge+.

CITESTE SI:  Android 5.1 Lollipop va aduce Guest-mode pe Galaxy S6

Zvonul sustine ca Samsung si Marvel vor face echipa pentru a crea o editie limitata Ant-Man a lui Galaxy S6 Edge+.

Se spune ca editia limitata a lui Samsung Galaxy S6 Edge+ va veni cu casca Ant-Man in partea din spate, precum si un invelis desenat care este exclusiv pentru acest dispozitiv, precum si o tema impreuna cu acesta.

CITESTE SI:  Odata cu Android 5.1.1 camera lui Galaxy S6 va fi mai buna

Cat asa este si editia Iron Man a lui Galaxy S6 Edge, desi acesta vine, de asemenea, cu un incarcator wireless care are o forma similara cu cea a reactorului curbat de pe pieptul lui Tony Stark.

Inca nu s-a precizat daca un incarcator wireless elegant va fi inclus cu editia Ant-Man a lui Galaxy S6 Edge+.