Galaxy Note Edge pentru 2015 a fost reperat intr-un test HTML5

Galaxy Note Edge pentru 2015 a fost reperat intr-un test HTML5

Un smartphone in pregatire in acest moment de Samsung este de asemenea Galaxy Note Edge, phabletul care va fi succesorul lui Note Edge de anul trecut. De aceasta data, smartphone-ul pentru 2015 va integra un display dual-edge si probabil mai multe caracteristici pentru marginile sale curbate.

Se pare ca smartphone-ul pentru 2015 in cauza a fost aratat intr-un test HTML5 drept Samsung ZenZero. Dispozitivul ruleaza browserul web Samsung 3.2, iar scorul obtinut in testul HTML5 este de aproximativ 503 puncte dintr-un total de 555. Cu toate acestea, site-ul care gazduieste acest test HTML5 ne spune ca rezultatele ar putea fi false sau ca ar putea apartine unui browser diferit.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa primul smartphone cu modem 5G al Huawei

In acest an 2015, Samsung va dezvalui urmatoarea generatie de Galaxy Note si probabil urmatoarea generatie de Galaxy Note Edge. In legatura cu Galaxy Note 5, este aproape cert ca se va lansa, dar exista ceva indoieli in legatura cu Galaxy Note Edge.

Galaxy Note Edge pentru 2015 este varianta cu displayul curbat pe o parte al lui Note 4 de anul trecut, dar a fost mai mult un experiment pentru a vedea cum ar reactiona utilizatorii la displayul curbat. S6 Edge cu displayul curbat pe ambele parti a avut succes, dar nu se stie sigur daca va mai exista un Galaxy Note Edge.

CITESTE SI:  Utilizatorii unui forum online de jocuri video au dejucat un plan de asasinare

Totusi, au aparut niste informatii care par sa sugereze ca pana la urma Samsung va lansa un Note Edge in 2015. Intr-un test HTML5 a fost reperat un smartphone numit Samsung Zenzero si avand in vedere ca rapoartele anterioare au dezvaluit ca smartphone-ul de anul acesta 2015 are numele de cod Project Zen, cele doua smartphone-uri ar putea fi unul si acelasi. Este prea mare coincidenta.

Trebuie sa precizez ca acele teste HTML5 ar putea fi false, asa ca nu va incredeti prea mult in ele. Mai tarziu voi reveni cu mai multe informatii despre smartphone-ul Samsung pentru 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *