fbpx

Galaxy Note 9 ar putea avea un pret mai mare decat iPhone X

Galaxy Note 9 ar putea avea un pret mai mare decat iPhone X

Ne apropiem de conferinta de presa de luna viitoare, in care compania Samsung va anunta smartphone-ul Galaxy Note 9 in toata splendoarea lui. Asta inseamna ca putem afla mai multe detalii despre dispozitivul companiei Samsung in saptamanile care preced evenimentul.

Acum ca Samsung a confirmat ca va dezvalui noul smartphone de varf Galaxy Note 9 la un eveniment care va avea loc luna viitoare, multi se intreaba ce pret va percepe compania pentru acest dispozitiv.

CITESTE SI:  Turing Phone va fi mai rezistent decat titaniul - specificatii si pret

Samsung va dezvalui aceasta informatie abia la evenimentul oficial, dar se pare ca o noua informatie neoficiala divulgata ar fi dezvaluit pretul lui Galaxy Note 9.

Informatia provine din Polonia, unde doua surse, dintre care una sustine ca este un reprezentant local al Samsung, au confirmat ca smartphone-ul va costa 4299 de zloti, echivalentul a 1160 de dolari, deci mai mult decat iPhone X.

E evident ca o simpla conversie a pretului nu este niciodata un bun indicator pentru cat de mult va costa un smartphone in diferite regiuni ale globului, dar ne ofera o idee cu privire la pretul aproximativ.

CITESTE SI:  Pretul serviciului de muzica mai ieftin decat Spotify si Apple Music

Galaxy Note 8 avea un pret de 950 de dolari cand a fost lansat anul trecut, asa ca aceasta informatie neoficiala indica faptul ca pretul lui Galaxy Note 9 ar putea fi in acest interval.

De asemenea, s-a mentionat ca smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat pe data de 24 august. Aceasta este a doua oara cand se aude despre aceasta posibila data de lansare a lui smartphone-ului.

CITESTE SI:  Ce pret mare ar putea avea smartphone-ul LG G8 ThinQ

O stire din Coreea de Sud de acum ceva vreme a sustinut, de asemenea, ca lansarea lui Galaxy Note 9 a fost stabilita pentru 24 august. Samsung va confirma in mod oficial pretul si va lansa informatii despre noul sau smartphone la evenimentul sau din New York City care va avea loc pe data de 9 august.