Galaxy Note 7 are cel mai bun display de smartphone pana in prezent

Galaxy Note 7 are cel mai bun display de smartphone pana in prezent

Galaxy Note 7 este cel mai nou smartphone de varf al Samsung cu cel mai avansat display OLED flexibil care ofera un ecran curbat dual-edge unic. Seria Note si S se lauda cu cele mai noi si mai grozave ecrane OLED.

Ecranele companiei Samsung intotdeauna au fost uimitoare, tocmai de aceea compania este de asemenea responsabila cu aprovizionarea a numerosi producatori de smartphone-uri cu ecrane.

Desigur, cu fiecare lansare, Samsung incearca sa se imbunatateasca si se pare ca a reusit asta cu smartphone-ul Galaxy Note 7.

CITESTE SI:  Apple plaseaza comenzi de 70 de milioane de displayuri OLED de la Samsung

In review-urile despre acest smartphone, ecranul a fost una dintre caracteristicile care au fost laudate foarte mult si se pare ca multi lauda displayul lui Galaxy Note 7.

Potrivit Dr. Raymond M. Soneira de la DisplayMate, acesta a concluzionat de asemenea, pe baza testelor stiintifice si analizelor, ca Galaxy Note 7 are intr-adevar cel mai bun display de smartphone pana in prezent.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Note 4 este cel mai bine-primit smartphone din Statele Unite

Potrivit lui Soneira, “Aproape fiecare test de laborator de display si aproape fiecare masuratoare arata ceva imbunatatiri comparativ cu Note 5 si S7”.

Testele arata de asemenea ca displayul smartphone-ului Galaxy Note 7 are o gama larga de culori, ceea ce inseamna ca gama de culori pe care o poate produce este mare, permitandu-le utilizatorilor sa vada mai multe detalii si profunzime in ceea ce priveste culoarea.

CITESTE SI:  Xiaomi dezvolta un PC Windows 10 cu cip Snapdragon

Desigur, la urma urmei, daca iti place sau nu displayul lui Galaxy Note 7 (care e cel mai bun dupa unii) depinde in totalitate de preferintele tale personale.

Exista unii care au criticat displayurile Samsung, spunand ca sunt suprasaturate si “nerealiste”, dar, cum am spus deja, totul depinde de preferinta ta personala. Dar se pare ca Galaxy Note 7 are cel mai bun ecran de smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *