Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge au avut un start mai bun decat Galaxy Note 4

Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge au avut un start mai bun decat Galaxy Note 4

Sistemul de plati mobile al Samsung, Samsung Pay, ajuta la vanzarile ultimelor dispozitive – Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus – din Coreea de Sud.

Oficialii operatorilor de telefonie mobila au spus ca dispozitivele au primit review-uri foarte pozitive de la clientii care au folosit modelele anterioare.

Mai devreme in aceasta luna, Samsung a dezvaluit in sfarsit cele doua noi dispozitive de varf ale sale, pe Note 5 si S6 Edge+.

CITESTE SI:  Ce permit cele 36 de noi brese descoperite in LTE

Acum, compania a inceput sa lanseze ambele smartphone-uri pe anumite piete de pe glob. Cele mai noi vesti din Coreea de Sud indica faptul ca cele doua smartphone-uri se descurca mult mai bine in prima saptamana de la lansare decat s-a descurcat Note 4 cand a fost lansat in luna septembrie a anului trecut.

Potrivit unei stiri publicate astazi de The Korea Times, noile smartphone-uri ale Samsung se vand mult mai bine in saptamana lor de lansare, spre deosebire de Note 4 si Galaxy Note Edge care au lansate in septembrie 2014.

CITESTE SI:  OPPO si Xiaomi ar putea lansa smartphone-uri cu recunoastere faciala in 2018

Se spune ca compania a putut vinde mai mult de 100 000 de unitati ale ambelor dispozitive combinate pe parcursul celor trei zile de la lansare, iar asta este mult mai mult decat vanzarile initiale pe care Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge le-au adus dupa lansarea acestora.

CITESTE SI:  Ce proiect confirma Google in fata Senatului Statelor Unite

Samsung Pay se spune ca este motivul major pentru care ambele dispozitive au avut un inceput bun in Coreea de Sud.

Noul serviciu de plati al companiei va fi inaugurat in aceasta luna in Coreea de Sud, iar in Statele Unite va fi disponibil incepand cu luna viitoare. Atat Galaxy Note 5, cat si Galaxy S6 Edge+ suporta Samsung Pay direct din cutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *