fbpx

Gafa hilara prin care o pasagera a reusit sa anuleze plecarea unui avion

Gafa hilara prin care o pasagera a reusit sa anuleze plecarea unui avion

Un zbor din Manchester, Marea Britanie, a fost amanat cu circa 8 ore dupa ce o pasagera a comis o gafa hilara. PK702 era gata pentru o plecare catre Islamabad, la ora 21:20, vineri 7 iulie. Iar plecarea a fost anulata.

Usile avionului au fost inchise. Chiar daca semnalele pentru centurile de siguranta au fost pornite, o pasagera a decis sa mearga la baie. Dintr-o gafa, aceasta a deschis iesirea de urgenta.

Acea iesire de urgenta sa afla in partea din spate a avionului, pe partea stanga, chiar aproape de baie. Plecarea a fost anulata din cauza gafei hilare, iar zborul a fost amanat cu 8 ore.

CITESTE SI:  Cum pot accesa proprietarii de smartphone-uri Samsung Galaxy meniuri secrete la restaurante

Deschiderea iesirii de urgenta dupa ce usile avionului au fost inchise va duce la declansarea sigurantei. Tocmai asta s-a intamplat intr-un zbor din Manchester, Marea Britanie, saptamana trecuta.

O pasagera a deschis dintr-o gafa iesirea de urgenta, crezand ca e usa de la baie, ceea ce a dus la o amanare de peste 8 ore a zborului. Odata ce usile sunt inchise la un avion, glisiera de evacuare se va activa automat cand iesirea e deschisa.

CITESTE SI:  De ce o companie aeriana din Japonia investeste in roboti care neaga nevoia zborului

Din fericire, pasagera a deschis usa in timp ce avionul era inca pe pista. Zborul PK702 al Pakistan International Airlines se incadra in timp pentru a ajunge la Islamabad cand pasagera a decis sa mearga la baie chiar daca semnalele pentru centurile de siguranta au fost pornite.

Aceasta a deschis usa L5 din partea din spate a avionului, usa baii fiind chiar langa L5. “O pasagera a deschis dintr-o gafa iesirea de urgenta, provocand activarea glisierei de urgenta”, a confirmat compania aeriana intr-o declaratie.

CITESTE SI:  Ce gafa s-a comis intr-un episod din sezonul 8 al serialului Urzeala Tronurilor

Odata ce glisiera de evacuare a fost activata, nu mai era posibila desfasurarea zborului. A fost nevoie ca plecarea sa fie anulata din cauza gafei hilare, iar zborul a fost amanat pentru mai mult de 8 ore. Toti pasagerii au fost scosi in avion.

Facebook