fbpx

Franciza Fast & Furious va aparea pe Netflix ca serial animat

Franciza Fast & Furious va aparea pe Netflix ca serial animat

Un serial animat “Fast & Furious” va aparea pe platforma Netflix. Serialul animat din franciza Fast & Furious este primul din cadrul unei expansiuni a acordului de mai multi ani al companiei Netflix cu compania DreamWorks Animation Television.

In serialul animat Fast & Furious care va aparea pe Netflix, tanarul Tony Toretto calca pe urmele lui Dom, iar el si amicii sai sunt recrutati de o agentie guvernamentala pentru a se infiltra intr-o liga de curse care serveste drept paravan pentru o organizatie criminala. Asadar, nu lipseste actiunea din acest serial animat.

CITESTE SI:  De ce Microsoft inchide aplicatiile dedicate Cortana pentru iOS si Android

Pana acum, toata lumea stie despre franciza Fast & Furious care a dat nastere la 8 filme pana acum. Sunt multe filme daca stai si te gandesti si se pare ca, nu numai ca mai exista planuri pentru mai multe filme, dar Netflix a anuntat de curand ca, impreuna cu DreamWorks Animation Television, exista planuri de a aduce pe Netflix un serial animat.

Cu toate acestea, se pare ca animatia Fast & Furious de pe Netflix va fi un produs secundar al francizei originale, iar accentul nu va fi pus pe personajul lui Vin Diesel, Dominic Toretto.

CITESTE SI:  Cu ce logo seamana noul logo al Fortelor Spatiale ale SUA

Descrierea serialului animat din franciza Fast & Furious este in felul urmator: “Tanarul Tony Toretto ii calca pe urmele varului sau Dom cand el si amicii sai sunt recrutati de o agentie guvernamentala pentru a se infiltra intr-o liga de curse de elita care serveste drept paravan pentru o organizatie criminala care doreste dominatia mondiala”.

Nu s-a spus nici un cuvant despre cine va dubla personajul, dar serialul animat de pe Netflix ii va cuprinde pe Tim Hedrick si Bret Haaland ca producatori executivi si showrunneri si va fi, de asemenea, produs de Vin Diesel, Neal Moritz si Chris Morgan care sunt si producatorii filmelor din franciza Fast & Furious. Nu exista nicio mentiune despre data lansarii a acestei noi animatii, dar daca sunteti fani ai francizei, atunci poate ca ar merita sa asteptati.