fbpx
Franciza care ofera iPhone-uri pentru a-si creste forta de munca

Franciza care ofera iPhone-uri pentru a-si creste forta de munca

Conform unei noi stiri, o anumita franciza se confrunta cu lipsa fortei de munca. Asa ca, pentru a-i ademeni pe oameni sa se angajeze acolo, ofera un iPhone potentialilor angajati. Asta indica un tweet postat de cineva pe reteaua de socializare Twitter.

Ai crede ca recrutarea angajatilor pentru a lucra la franciza McDonald’s nu e o munca titanica. Poate fi un job perfect pentru studenti in timpul liber sau pentru cei care sunt interesati sa castige venituri suplimentare in timpul vacantelor.

CITESTE SI:  Smartphone-urile carei companii s-au vandut cel mai bine la Alibaba, de Singles' Day

Dar se pare ca, in ultimele luni, o multime de proprietari de francize au raportat ca nu prea mai exista oameni de angajat. Astfel ca un proprietar de franciza a decis sa tenteze potentialii angajati cu un iPhone.

Potrivit unui tweet postat de utilizatorul Bragard, acesta a observat pe geamul unui McDonald’s ca se ofera un iPhone potentialilor angajati. Nu putem fi siguri daca acest lucru e real, dar cert e ca franciza McDonald’s intampina dificultati in ceea ce priveste angajarile recent.

CITESTE SI:  De ce Apple vrea sa mai astepte pana sa lanseze un iPhone 5G

Unii chiar au incercat sa ofere oamenilor bani pentru a veni la interviuri, asa ca oferirea unui iPhone nu ar parea ceva foarte exagerat.

Acestea fiind spuse, se mentioneaza anumite cerinte, cum ar fi faptul ca angajatul caruia i se ofera iPhone-ul e obligat sa lucreze macar 6 luni in franciza McDonald’s si sa indeplineasca criteriile de angajare, ceea ce e destul de nedumeritor.

Nu exista nicio mentionare cu privire la ce model de iPhone va fi oferit de McDonald’s si nici in ce conditie este. Oricum ar fi, e o initiativa destul de interesanta de angajare de la McDonald’s, dar poate ca oamenii vor considera ca sunt croiti si pregatiti pentru ceva de un nivel mai ridicat.

CITESTE SI:  iOS 11 al Apple este otrava pentru autonomia bateriei iPhone-ului, potrivit unui sondaj

Ce parere ai despre faptul ca e posibil ca franciza McDonald’s ofera un iPhone pentru a-si creste forta de munca? Crezi ca potentialii angajati vor fi tentati de un astfel de job considerat inferior?