Foxconn vrea sa produca camere RED 8K mai ieftine

Foxconn vrea sa produca camere RED 8K mai ieftine

Compania Foxconn, cea care asambleaza mare parte dintre iPhone-urile companiei Apple, a declarat ca intentioneaza sa se alature companiei RED pentru a produce camere 8K la calitate profesionala si accesibile la pret pentru publicul larg.

RED este o companie care produce dispozitive digitale si profesionale de cinematografie si fotografie. Dupa cum probabil iti poti imagina, produsele sale sunt foarte scumpe, deoarece sunt destinate in primul rand profesionistilor.

Cu toate acestea, un nou parteneriat va determina ca aceste camere 8K sa fie la indemana mai multor oameni, avand in vedere ca Foxconn intentioneaza acum sa produca dispozitive RED 8K mai ieftine in viitorul apropiat.

CITESTE SI:  Sony a anuntat camerele video PJ670 si PJ440

Foxconn, una dintre cele mai mari companii de productie prin contract din lume, a declarat ca va produce dispozitive profesionale cu RED si ca acestea vor fi accesibile publicului larg.

“Vom produce camere care vor captura clipuri video la rezolutie 8K la calitate profesionala, dar la doar o treime din pretul actual si la o treime din dimensiunile actuale ale camerelor”, a declarat Terry Gou, director executiv al Foxconn.

CITESTE SI:  Guvernul cubanez filtreaza anumite mesaje text

RED vinde in prezent cateva camere 8K, iar una dintre ele costa aproape 30.000 de dolari. Cu siguranta aceasta nu este o camera 8K pentru care un utilizator obisnuit ar vrea sa dea acesti bani, dar daca Foxconn este capabila sa ofere un dispozitiv simlar la un pret de 10.000 de dolari, atunci probabil ca vor exista mai multi pasionati pe care nu-i va deranja sa plateasca atat.

CITESTE SI:  In ce tehnologii va investi Samsung 20 de miliarde de dolari

Foxconn se afla in discutii cu RED pentru o forma un parteneriat pentru a produce aceste camere ieftine. Ramane de vazut de cat de mult timp va fi nevoie, dar probabil ca va trece ceva timp inainte ca aceste dispozitive RED 8K ieftine sa apara pe piata.