Foxconn propune o banda speciala pentru masini fara sofer pe autostrada din Wisconsin

Foxconn propune o banda speciala pentru masini fara sofer pe autostrada din Wisconsin

Dupa ce Foxconn Technology Group si-a deschis o fabrica in Racine County, Statele Unite, administratorii autostrazilor de stat analizeaza posibilitatea includerii unor benzi speciale pentru masinile fara sofer pe I-94, la sugestia companiei Foxconn.

In prezent, exista mai multe companii, cum ar fi Google, care isi testeaza autoturismele fara soferi pe strazi si, intr-o oarecare masura, cu succes. Cu toate acestea, pana cand vine ziua in care majoritatea autoturismelor sunt masini fara sofer, exista posibilitatea aparitiei accidentelor, pentru ca uneori este greu de prezis comportamentul de condus al oamenilor.

CITESTE SI:  Tanarul care vrea nugget-uri gratuite depaseste recordul pentru cel mai redistribuit tweet

Totusi, Foxconn ar putea avea o solutie pentru acest lucru: benzi dedicate de autostrada pentru masinile fara sofer. Intr-o stire de Journal Sentinel, aflam ca Foxconn a propus recent ideea utilizarii uneia dintre benzile de pe autostrada I-94 din Wisconsin ca banda speciala pentru masini fara sofer.

Cu toate acestea, se pare ca ideea companiei Foxconn cu banda speciala de autostrada este departe de a deveni realitate. Potrivit unui purtator de cuvant al Departamentului de Transport din Wisconsin, aceasta propunere a Foxconn legata de autostrada este doar una dintre multele propuneri, deci daca o vor implementa sau nu, ramane de vazut.

CITESTE SI:  Volkswagen ia in considerare producerea unei versiuni electrice a Beetle

Desigur, ar fi destul de interesant sa fie implementata ideea cu banda speciala, pentru ca ar putea duce la mai multe masini fara sofer pe autostrada. Asa cum poate ati auzit, Foxconn si-a extins activitatile si in Statele Unite, cu o mega fabrica de 10 miliarde de dolari situata in Racine County.

Se asteapta ca vor fi create 13.000 de locuri de munca, ceea ce inseamna ca ar putea exista mai multa naveta, precum si marfuri transportate inainte si inapoi, astfel incat, probabil, crearea unei benzi pe autostrada pentru masini fara sofer ar putea contribui la mentinerea ordinii lucrurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *