fbpx
Foxconn incearca sa achizitioneze compania Belkin la un pret de 866 de milioane de dolari

Foxconn incearca sa achizitioneze compania Belkin la un pret de 866 de milioane de dolari

Foxconn este un nume la care unii s-ar putea gandi atunci cand vine vorba despre fabricarea iPhone-urilor. Belkin, pe de alta parte, este un brand pe care unii l-ar putea asocia cu accesoriile de smartphone, cum ar fi cablurile, carcasele, incarcatoarele si asa mai departe.

Acum se pare ca ambele companii vor fi una sau, mai exact, Foxconn va achizitiona compania. Ei bine, Belkin este un brand care inseamna mai mult decat doar accesorii. Belkin este caminul pentru alte branduri, cum ar fi WeMo si, de asemenea, Linksys care produce routere, ceea ce inseamna ca aceasta achizitie de catre Foxconn va contribui, fara indoiala, la extinderea portofoliului si a ofertelor catre consumatorii finali.

CITESTE SI:  Dupa cati ani paraseste Mike Morhaime pozitia de presedinte al Blizzard

S-a raportat ca acordul de achizitionare dintre Foxconn si Belkin este in valoare de 866 de milioane de dolari si, potrivit lui Chef Pipkin, CEO-ul si fondatorul companiei Belkin, “Vedem sinergii semnificative cu FIT, inclusiv valorificarea capacitatilor sale de productie de nivel de top pentru sporirea eficientei si competitivitatii operationale a companiei Belkin. De asemenea, tranzactia ne ofera acces la mai multe resurse pentru a investi in oamenii nostri si pentru a urmari in mod agresiv oportunitati pe piata”.

CITESTE SI:  Sony confirma ca renunta la aceasta consola de jocuri

Cei care sunt ingrijorati in legatura cu ceea ce inseamna aceasta achizitionare de 866 de milioane de dolari pentru produsele viitoare, pot fi siguri ca, potrivit comunicatului de presa al companiei Belkin, compania cumparata si brandurile sale vor continua sa functioneze ca de obicei dupa achizitia firmei de catre Foxconn.

CITESTE SI:  300.000 de tweeturi a etichetat Twitter. Ce tweeturi erau

Acestea fiind spuse, achizitia de 866 de milioane de dolari de catre Foxconn nu a fost inca aprobata si, avand in vedere aparenta precautie a guvernului american asupra firmelor chineze si asiatice in general, nu suntem siguri daca achizitionarea producatorului de catre compania taiwaneza Foxconn va primi aprobarea. Va trebui sa asteptam si sa vedem.