fbpx

Fotografia Macro capturata de Lumia 950 XL este uluitoare

Fotografia Macro capturata de Lumia 950 XL este uluitoare

Se asteapta ca peste cateva zile Microsoft Lumia 950 XL si Lumia 950 vor fi date spre vanzare. Un domeniu in care avem mari sperante pentru acest smartphone de varf Windows Phone este camera sa de 20MP. Intr-adevar, ieri unii au avut sansa de a se juca cu noua camera a lui Lumia 950 XL si au fost foarte impresionati atat de viteza sa, cat si de calitatea incredibila.

Unul dintre noile smartphone-uri de varf ale Microsoft care au fost anuntate recent este Lumia 950 XL.

CITESTE SI:  Apple spune ca Face ID nu a esuat in demonstratia lui iPhone X

Acesta este cel mai mare smartphone dintre cele doua pe care Microsoft le-a anuntat, cu un display de 5,7 inch cu rezolutie QHD, pe langa tehnologia de racire cu lichid.

Aceste lucruri ar trebui deja sa insemne ca este un smartphone destul de grozav, dar camera este lucrul care va va da pe spate.

Desi Microsoft nu a dezvaluit exact caracteristicile grozave ale camerei smartphone-ului, a aparut recent o fotografie macro care arata ca telefonul este mai mult decat capabil sa se descurce de unul singur, in ceea ce priveste camera.

CITESTE SI:  Apple: Touch ID pe smartphone iPhone X nu a fost niciodata o optiune

Fotografia macro a fost facuta de @jalakarhu pe Instagram si dupa cum puteti vedea, aceasta a fost capturata in modul macro folosind smartphone-ul Lumia 950 XL.

Daca nu stiai ca este vorba despre smartphone-ul Lumia 950 XL, atunci este foarte probabil ca ai fi putut crede ca aceasta fotografie macro a fost capturata cu un montaj de camera cu un obiectiv dedicat macro, dar nu-i asa.

Aceasta fotografie macro a fost capturata de smartphone-ul Lumia 950 XL si trebuie sa spunem ca arata incredibil. Claritatea si detaliile prezervate de senzorii camerei sunt destul de precise.

CITESTE SI:  OPPO breveteaza un smartphone pliabil pe cont propriu

Nu putem spune daca fotografia macro a fost mai tarziu editata de fotograf, dar chiar si atunci presupunem ca ar dovedi cat de grozava este camera.

Daca calitatea fotografiei este prioritatea ta cand vine vorba despre alegerea unui nou telefon, atunci poate ca trebuie sa arunci o privire la Lumia 950 XL.