fbpx
A fost descoperit un cadavru la sediul Apple

A fost descoperit un cadavru la sediul Apple

Cadavrul unui angajat Apple a fost gasit la sediul companiei din Cupertino. Matt Keller de la ABC7 News a spus prima data ca exista o arma aflata langa cadavru. “Suntem indurerati de pierderea tragica a unui angajat tanar si talentat”, a spus Apple intr-o declaratie pentru The Verge. Pe data de 28 aprilie, politia locala a confirmat ca barbatul s-a sinucis cu un foc de arma. Nimeni altcineva nu a fost ranit in acest incident.

Un cadavru a fost gasit intr-o sala de conferinta de la sediul Apple din Cupertino in aceasta dimineata. Autoritatile investigheaza in prezent incidentul.

CITESTE SI:  Ce pret are noul controler de jocuri pentru smartphone-uri al Razer

Conform catorva stiri, se pare ca un cadavru a fost descoperit intr-o sala de conferinte la sediul Apple din Cupertino mai devreme in aceasta dimineata.

Cadavrul din sediu  este al unui barbat care a fost identificat drept un angajat Apple, dar detaliile cu privire la ce s-a intamplat exact raman un pic insuficiente.

Cu toate acestea, cei de la TMZ au reusit sa intre in posesia a ceea ce pare a fi o inregistrare audio a incidentului in urma caruia a rezultat un cadavru.

CITESTE SI:  Sistemul de operare desktop capabil sa ruleze aplicatii de iPhone si iPad

Potrivit inregistrarii, care pare sa fi avut loc dupa ce cadavrul a fost descoperit la sediul companiei, a sunat de parca oamenii de securitate escortau o femeie angajata ranita din cladire.

De asemenea, inregistrarea de la sediul Apple parea sa indice ca o arma ar fi putut fi implicata, dar, pana acum, departamentul serifului l-a etichetat ca fiind un “incident izolat”.

Din pacate, aceasta presupusa inregistrare de la sediul companiei Apple nu a fost confirmata de departamentul serifului, asa ca nu este clar cat de precisa ar putea fi, asa ca tratati aceste informatii cu precautie deocamdata.

CITESTE SI:  Cand va reveni Fortnite pe App Store cel mai devreme

San Jose Mercury News a raportat ca departamentul serifului din comitatul Santa Clara a fost chemat la sediul Apple cand un apel de urgenta a fost dat la ora 8:35am, iar cand acestia au sosit au gasit cadavrul barbatului.

Potrivit unui purtator de cuvant al departamentului serifului, “Nu pot confirma nicio informatie referitoare la maniera sau cauza mortii, sau orice fel de arme”.