Finala sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor doboara recorduri

Finala sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor doboara recorduri

Urzeala Tronurilor este un serial de televiziune american de drama si fantezie creat de David Benioff si D. B. Weiss. Acesta se bazeaza pe romanele “Cantec de gheata si foc” scrise de autorul George R. R. Martin.

Actiunea serialului Urzeala Tronurilor are loc pe continentele fictive Westeros si Essos si are in vedere luptele pentru putere dintre familiile nobile, in timp ce acestea se razboiesc pentru a controla Tronul de Fier al celor sapte regate.

CITESTE SI:  NES Classic e disponibila pentru cumparare. De ce e greu de cumparat si in 2018

Acesta este un titlu pe care il citim in publicatii in fiecare an dupa ce HBO difuzeaza finala sezonului pentru acel an al serialului Urzeala Tronurilor. Nu este surprinzator, avand in vedere ca Urzeala Tronurilor este fara indoiala unul dintre cele mai populare seriale de pe planeta.

HBO a confirmat ca finala sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor a doborat recordurile de vizionare. Este cel mai urmarit episod din toate timpurile. HBO a confirmat ca finala sezonului 7 al Urzeala Tronurilor a fost cel mai urmarit episod din intreaga istorie a serialului.

CITESTE SI:  Google Assistant va recunoaste limba pe care o vorbesti

Compania gigantica spune ca 12,1 milioane de spectatori au urmarit transmisia live a episodului final al sezonului. Numarul este chiar mai mare daca luam in calcul servicii de streaming precum HBO Go.

Cifra totala in acest caz ajunge la 16,5 milioane. Aceasta nu ii include pe toti oamenii de pe glob care au urmarit copii piratate ale finalei sezonului la doar cateva ore dupa ce a fost difuzata.

CITESTE SI:  Hard disk-ul portabil LaCie nu are nevoie de un PC

Este destul de posibil ca nici un alt serial nu va reusi sa depaseasca acest record pe care l-a stabilit Urzeala Tronurilor, momentan. Ar putea reusi asta doar finala sezonului 8. Cu toate acestea, fanii vor trebui sa astepte destul de mult timp pana ce apare noul sezon. Acesta nu este asteptat sa apara aproape doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *