fbpx

Filmul The Simpsons Movie 2 se afla inca in etapele timpurii, iar regizorul si producatorul sunt indecisi

Filmul The Simpsons Movie 2 se afla inca in etapele timpurii, iar regizorul si producatorul sunt indecisi

Acum 10 ani, The Simpsons le-a oferit fanilor ceva la care visau de aproape 20 de ani. Sansa de a plati pentru a vedea animatia pe care in mod normal o urmareau in mod gratuit la televizor. Pe data de 27 iulie 2007, The Simpsons Movie a fost lansat in salile de cinema din Statele Unite.

Stiai ca au trecut 10 ani de cand primul film “The Simpsons Movie” a fost lansat? Pentru cei care nu au numarat, acesta a fost lansat in 2007, ceea ce inseamna ca The Simpsons Movie are o vechime de 10 ani.

CITESTE SI:  VIDEO: Trailerul Need for Speed Payback a fost lansat la E3 2017 - pare ca jocul a furat secvente dintr-un anumit film

Avand in vedere popularitatea serialului The Simpsons si succesul filmului The Simpsons Movie, suntem siguri ca multi se intreaba unde naiba este continuarea peliculei! Din pacate pentru fani, se pare ca acestia vor fi nevoiti sa astepte mult timp, asta daca va exista la urma urmei o continuare.

Vorbind pentru Entertainment Weekly, regizorul filmului The Simpsons Movie, David Silverman, a fost citat spunand ca, “Mi-ar placea sa existe inca unul (un film). Suntem inca departe de acesta. Acum vorbim despre una, despre alta. Ne gandim la acesta, dar inca nu a rezultat nimic… este inca descurajant pentru ca ne da gata pentru ca trebuie sa producem si filmul si serialul in acelasi timp”.

CITESTE SI:  De ce acest om nu mai are voie timp de 7 ani sa fie CEO-ul niciunei companii din Regatul Unit

Cu toate acestea, cum am spus deja, in ciuda faptului ca filmul se afla in etapele foarte timpurii, exista sanse ca filmul nu va fi produs. Potrivit producatorului The Simpsons, Al Jean, “Cu siguranta sunt precaut in legatura cu cateva lucruri. Nu as vrea ca acesta sa fie riscant in ceea ce priveste bugetul si nu as vrea ca acesta sa fie ceva pe care l-am facut doar pentru bani. As vrea ca acesta sa fie un film cu adevarat grozav. Personal nu simt nevoia pentru inca unul, numai daca nu e grozav”.

CITESTE SI:  De ce panourile solare Tesla ar putea fi mult mai ieftine

In orice caz, presupunem ca numai timpul poate spune daca fanii francizei vor primi o noua pelicula, asa ca pana ce nu este anuntat oficial, cel mai bine ar fi sa nu va puneti mari sperante.