fbpx
Filmul Star Wars The Last Jedi debuteaza si genereaza foarte multi bani

Filmul “Star Wars: The Last Jedi” debuteaza si genereaza foarte multi bani

“Star Wars: The Last Jedi” a generat 220 de milioane de dolari in primul sau weekend de deschidere, clasandu-se pe locul al doilea in aceasta franciza, dupa The Force Awakens – cel mai bun weekend de deschidere al tuturor timpurilor.

Probabil nu mai este nevoie sa spunem ca “Star Wars: The Last Jedi” a fost cel mai asteptat film din 2017 si, chiar daca nu esti neaparat un fan Star Wars, probabil ca ai auzit de acesta si poate chiar ai verificat sa vezi de ce se tot agita oamenii.

CITESTE SI:  Filmul care poate costa Netflix 600 de milioane de dolari

Acestea fiind spuse, acesta este si motivul pentru care nu este o surpriza sa aflam despre succesul financiar al filmului. Potrivit estimarilor studioului, se pare ca “Star Wars: The Last Jedi” a fost un succes si a reusit sa obtina 220 de milioane de dolari in timpul deschiderii sale in box-office-ul din America de Nord.

Asta inseamna ca acest film “Star Wars: The Last Jedi” este cel de-al patrulea care aduna la deschidere o suma de peste 200 de milioane de dolari in Statele Unite, pe primul loc fiind filmul predecesor – Force Awakens – care a adus 248,8 milioane de dolari, urmat de Jurassic World care a adus 208,8 milioane de dolari si The Avengers cu 207,4 milioane de dolari la deschidere.

CITESTE SI:  Qualcomm respinge oficial oferta de 130 de miliarde de dolari a Broadcom

Cat despre cum se descurca la nivel international, se spune ca “Star Wars: The Last Jedi” a adus 230 de milioane de dolari din vanzarile de bilete, ceea ce inseamna ca pana acum vanzarile totale de bilete au depasit 450 de milioane de dolari, suma care probabil va creste pe masura ce filmul va fi mai difuzat.

CITESTE SI:  Ce venit urias a generat jocul Pokemon GO pana in prezent

Nu este inca clar cat de multi bani ar putea genera filmul, dar consideram ca nu ar trebui sa fie prea dificil sa ajunga la 500 de milioane de dolari. Deci, ai urmarit deja filmul “Star Wars: The Last Jedi”? Ce parere ai despre acesta?