Filmul Mario ar putea fi anulat daca echipa nu vine cu o poveste interesanta

Filmul Mario ar putea fi anulat daca echipa nu vine cu o poveste interesanta

Online

Dupa ani de zvonuri, Nintendo a confirmat in cele din urma ca lucreaza la un nou film animat Mario cu Universal si Illumination Entertainment. Anuntul a fost limitat in detalii, dar Nintendo a dezvaluit ca Shigeru Miyamoto va coproduce filmul.

S-a tot zvonit timp de ani de zile ca Nintendo se gandeste sa lanseze un alt film Mario, iar acest lucru a fost confirmat la inceputul acestei luni cand compania a anuntat ca o noua pelicula Mario este in dezvoltare.

Aceasta va fi coprodusa de Shigeru Miyamoto – creatorul acestui personaj emblematic. Shigeru Miyamoto spune acum ca exista sanse ca filmul Mario sa fie anulat daca echipa implicata nu poate veni cu o poveste interesanta pentru pelicula.

CITESTE SI:  Kodak isi anunta propria moneda virtuala

Miyamoto a oferit mai multe detalii despre proiect. Compania lucreaza la aceasta pelicula impreuna cu Illumination Entertainment care a lucrat anterior la francize precum Ice Age si Despicable Me.

Shigeru Miyamoto dezvaluie ca a fost in discutii cu Illumination Entertainment in legatura cu filmul Mario timp de peste doi ani. “Chris este extrem de cumpatat cu bugetul in dorinta sa de a produce filme de succes, asa ca am decis sa incercam sa producem un film impreuna”, a spus acesta, referindu-se la directorul executiv al Illumination Entertainment, Chris Meledandri.

De asemenea, Shigeru Miyamoto adauga ca, atat el, cat si Meledandri impartasesc sentimentul ca, daca nu pot crea ceva interesant, mai bine ar anula totul. Shigeru Miyamoto spune ca s-au intalnit de mai multe ori pentru a elabora un scenariu si o poveste interesanta si ca discutiile progreseaza.

CITESTE SI:  Cu ce sportiv eSports a semnat Nike un acord de sponsorizare

“Sper sa ofer un anunt dupa ce rezolvam cateva lucruri, cum ar fi programul”, a spus el. Fanii Mario nu pot decat sa spere ca cei doi vor veni cu o poveste interesanta, altfel cine stie cat de mult vor trebui sa astepte pana ce Mario va aparea din nou pe marele ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *