fbpx

Filmul “Kill Me Please” este un cosmar pentru adolescenti si primul mare film de groaza al toamnei

Filmul Kill Me Please este un cosmar pentru adolescenti si primul mare film de groaza al toamnei

In aceasta toamna, publicatia The Verge alege ceva. Aceasta alege frica! Acestia au decis sa imbratiseze anotimpul urmarind cat de multe filme de groaza este posibil, iar apoi sa spuna care dintre ele iti merita timpul.

Acestea sunt filme destul de infricosatoare pe care s-ar putea sa doriti sa le vizionati impreuna cu un partener de vizionare. Asezati-va confortabil, pregatiti floricelele, verificati dulapul pentru fantome, apoi strangeti pe cineva de mana pana i se crapa oasele.

La suprafata, filmul de debut al Anitei Rocha da Silvera, Kill Me Please, este un film cu adolescenti si cu criminali in serie. Kill Me Please are in vedere o serie de crime care au loc de-a lungul autostrazilor si in anumite locuri din afara orasului Rio de Janeiro.

CITESTE SI:  Unde altundeva va depozita Amazon produsele periculoase

Filmul Kill Me Please de groaza cu adolescenti include paranoia obisnuita a starii de asediu, a gazdelor radio care il aduc in discutie pe Ted Bundy (un celebru criminal in serie din Statele Unite) si a lumanarilor de veghe la care participa vecini si ciudati.

CITESTE SI:  Siri salveaza o tanara in timpul uraganului Harvey

Cu toate acestea, in centrul sau, Kill Me Please este un film de groaza pentru adolescenti – sunt prezente toate luptele legate de plictiseala si putere si o antieroina care are un ursulet de plus si care are in dormitor un schelet din plastic.

Kill Me Please ruleaza in Statele Unite, la doi ani dupa ce a debutat in tara natala a lui da Silvera care este Brazilia. Filmul Kill Me Please de groaza cu adolescenti are in vedere un grup de patru fete adolescente a caror prietenie este subliniata atunci cand lidera lor Bia (Valentina Herszage) devine obsedata de crime.

CITESTE SI:  De ce Google Fiber va plati 3,84 de milioane de dolari orasului Louisville din Statele Unite

Starile ei violente care se strecoara in interactiunile din viata reala testeaza, in cele din urma, loialitatea, toleranta ciudata si rezistenta psihica a tuturor celor din jurul ei. Cat de mult ai suporta pe cineva a carei idee de distractie este citirea de comentarii pe Facebook despre un strain mort?