fbpx

Filmul Detective Pikachu si-a gasit actrita principala

Filmul Detective Pikachu si-a gasit actrita principala

Actrita Kathryn Newton, care a aparut in Big Little Lies, a ocupat rolul principal feminin pentru adaptarea filmului live-action a Legendary, Pokemon. Vedeta “Get Down”, Justice Smith, a fost ales drept actorul principal masculin pentru pelicula bazata pe aceasta franciza de jocuri, iar proiectul, intitulat Detective Pikachu, a constat intr-o sesiune intensa de alegere a actritelor.

Se pare ca progresul peliculei Detective Pikachu continua. Chiar acum ceva timp s-a spus ca actorul principal al peliculei a fost gasit, iar acum o noua stire a publicatiei The Hollywood Reporter a dezvaluit ca actrita principala a filmului Detective Pikachu a fost gasita si este vorba despre actrita Kathryn Newton.

CITESTE SI:  Un atac phishing iOS se mascheaza intr-o cerere de parola Apple autentica

Cei care nu o cunosc pe actrita Kathryn Newton trebuie sa stie ca aceasta a jucat in filmul Big Little Lies al HBO. Se pare ca Newton le-a depasit pe actritele Natalia Dyer, Haley Lu Richardson si Katherine Langford, despre care s-a spus ca se luptau pentru acel rol.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Mercedes-Benz isi abandoneaza acumulatoarele pentru locuinte

Kathryn Newton se va alatura lui Justin Smith care va fi actorul principal masculin din pelicula. Rolul actritei Kathryn Newton in filmul Detective Pikachu va fi cel al unei jurnaliste care, impreuna cu Smith, va merge intr-o aventura cu Pikachu pentru a rezolva mistere.

Intriga povestii este neclara in acest moment, cu exceptia faptului ca va fi o pelicula Pokemon bazata pe Detective Pikachu, dar ne asteptam ca mai multe detalii vor fi dezvaluite la o data ulterioara.

CITESTE SI:  Mark Setrakian despre cea de-a 20-a aniversare a "Barbatii in Negru": "Este un film aproape perfect"

Va fi interesant sa vedem cum se descurca aceasta pelicula Detective Pikachu. Desi versiunea animata a filmului Pokemon a fost un succes, in trecut am vazut cum filmele live-action bazate pe jocuri video tind sa nu aiba prea mare succes. Va distruge blestemul acest film Detective Pikachu? Ramane de vazut, desi pana acum nu a fost stabilita nici o data de lansare pentru pelicula.