Facebook Messenger le permite acum utilizatorilor sa trimita cu usurinta imagini GIF animate

Facebook Messenger le permite acum utilizatorilor sa trimita cu usurinta imagini GIF animate

Intr-un update anterior pentru Facebook Messenger, Facebook le-a permis utilizatorilor sa foloseasca aplicatii si servicii terte pentru a efectua cu prietenii mai multe activitati in afara de chat, iar trimiterea de imagini GIF animate a fost una dintre ele.

Cu toate acestea, procesul pentru a face acest lucru nu era intotdeauna evident, dar se pare ca Facebook incearca altceva.

Potrivit unor rapoarte recente, se pare ca Facebook efectueaza un experiment cu utilizatorii sai, si nu intr-un mod rau. Exista niste utilizatori de Messenger care au vazut optiunea de imagini GIF in aplicatia lor.

Aceasta le permite utilizatorilor Facebook Messenger aleaga rapid dintr-o varietate de imagini GIF animate pe care acestia o pot trimite mai apoi prietenilor.

CITESTE SI:  Ce valoare are un mozaic de 1600 de ani recuperat de un detectiv

Pana acum, utilizatorii de Messenger care vroiau sa trimita imagini GIF animate puteau face acest lucru, numai ca procesul era mai intortocheat si implica instalarea de aplicatii doar pentru acea functionalitate.

Cu toate acestea, cu noua metoda, trimiterea imaginilor GIF animate pe Messenger a devenit mult mai usoara. Totusi, cum am spus, aceasta caracteristica a aparut doar pentru unii oameni, ceea ce inseamna ca daca nu ai vazut-o nu esti unul dintre utilizatorii care fac parte din experiment.

CITESTE SI:  Cand ar putea fi dezvaluit primul smartphone pliabil al LG

Facebook a confirmat aceasta caracteristica printr-o declaratie pentru TechCrunch. “Imaginile GIF animate au avut succes ca si format media bogat in Messenger. Cu aceasta caracteristica, noi testam numeroase modalitati pentru ca trimiterea de continut grozav, cum ar fi imaginile animate GIF, sa fie chiar usoara, doar prin cateva atingeri”.

In acest moment, inca nu este clar daca aceasta caracteristica va deveni in cele din urma disponibila pentru toata lumea. Oare ce parere au utilizatorii care iau parte la acest experiment de noua caracteristica din Facebook Messenger?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *