fbpx

Facebook Messenger iti permite sa trimiti bani amicilor prin PayPal

Facebook Messenger iti permite sa trimiti bani amicilor prin PayPal

Incepand de vineri, utilizatorii de Facebook Messenger din Statele Unite, care se conecteaza la conturile lor de PayPal, pot folosi platforma populara de mesagerie pentru a trimite si solicita bani unii altora.

“Abilitatea de a trimite si solicita bani cu aplicatia de messagerie ofera oamenilor mai multe optiuni si modalitati mai convenabile de a efectua lucruri in contexte diferite”, a declarat COO-ul PayPal, Bill Ready, pentru Yahoo Finance.

Trimiterea si solicitarea de bani pe Facebook Messenger este usoara atata timp cat utilizatorii de PayPal se conecteaza la conturile lor din Facebook Messenger sau beneficiaza de optiunea de a conecta conturile de Messenger si PayPal atunci cand efectueaza achizitii online.

CITESTE SI:  Ce pret are acest smartwatch TCL pentru cei in varsta

Facebook Messenger a inceput sa faciliteze utilizatorilor sa le plateasca amicilor pentru cina inca din 2015, cand a introdus optiunea de a transfera bani in aplicatie cu un card de credit sau de debit.

Daca PayPal a fost intotdeauna mai convenabil pentru voi, va va placea aceata colaborare: Facebook si serviciul de trimitere de bani au incheiat un parteneriat pentru a va oferi un nou mod de a imparti nota de plata.

CITESTE SI:  Ce cantitate de informatii confidentiale au fost furate de la Intel

Utilizatorii de Facebook Messenger pot accesa functia in acelasi mod in care ati plati cu un card. Acestia trebuie sa atinga pur si simplu pictograma plus albastra, iar apoi sa atinga butonul verde Payments pentru a afisa cele doua optiuni existente.

Daca utilizatorii de Facebook Messenger au setat anterior caracteristica de a trimite bani utilizand cardul, trebuie doar sa atinga butonul Change si sa aleaga PayPal pentru a-si conecta contul la aplicatia de mesagerie.

CITESTE SI:  Cand va avea Walmart Canada numai camioane electrice Tesla Semi in flota sa

Caracteristica este acum live pe iOS, iar in curand va fi disponibila pentru Android. Din pacate, o puteti utiliza numai daca va aflati in Statele Unite – toti ceilalti vor trebui sa gaseasca alte modalitati de a-si cheltui banii din soldul PayPal.