fbpx

Facebook Messenger isi pierde emoji-urile, le va primi pe cele ale Facebook de pe Android si web

Facebook Messenger isi pierde emoji-urile, le va primi pe cele ale Facebook de pe Android si web

S-ar putea ca nu ai observat asta, dar Facebook si Facebook Messenger au avut seturi diferite de emoji-uri. Retineti accentul pus pe “au avut”, deoarece compania tocmai a ales sa renunte la propriile emoticoane ale Messenger in favoarea celor care se gasesc pe reteaua sociala Facebook. Este o adevarata tragedie.

Daca esti cineva care utilizeaza destul de mult emoji-urile atunci cand comunici cu amicii, atunci vei fi interesat sa afli ca WhatsApp si Facebook Messenger vor primi un nou set de emoji-uri pe care le vei putea folosi in viitorul apropiat, desi se pare ca pe baza stirilor, emoticoanele pentru fiecare aplicatie vor fi diferite unele de celelalte.

CITESTE SI:  Facebook anunta recompense de 40.000 de dolari pentru raportarea cazurilor de utilizare necorespunzatoare a datelor

Potrivit Emojipedia, noile emoji-uri ale WhatsApp au fost descoperite in ultimul beta Android si se pare ca, in cea mai mare parte, acestea au fost inspirate de aceleasi emoticoane pe care Apple le utilizeaza pentru platforma iOS.

CITESTE SI:  Cum sunt ochelarii inteligenti AR ai Facebook

La suprafata, acestea ar putea arata similar, dar exista unele diferente subtile in designul lor. In ceea ce priveste Messenger, aplicatia a avut intotdeauna propriul set de emoticoane.

Insa, potrivit Android Police, se pare ca Facebook a decis sa readuca emoji-urile la aceleasi pe care platforma Facebook le foloseste pentru Android si web. Potrivit unei declaratii, “In acest moment, am decis sa punem capat suportului acordat setului de emoji-uri de pe Messenger pentru a ne concentra atentia asupra altor caracteristici care ii ajuta pe oameni sa se exprime si care transforma experienta Messenger-ului intr-una distractiva si atractiva”.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S6 invinge competitia intr-un nou test de viteza

Nu este clar de ce Facebook a decis sa intoarca lucrurile inapoi pentru Messenger, dar, practic, daca v-au placut emoji-urile anterioare, atunci presupunem ca nu este o miscare prea rea. In orice caz, acesta este un lucru pe care utilizatorii il pot cauta in aplicatiile viitoare pentru fiecare platforma.