fbpx

Facebook Messenger ar putea primi mesaje care se autodistrug

Facebook Messenger ar putea primi mesaje care se autodistrug

Se pare ca Facebook Messenger va adauga in curand o caracteristica de autodistrugere a mesajelor, potrivit unor noi capturi de ecran.

Exista un mesaj pe care ai vrea sa-l trimiti prietenului tau pe Facebook Messenger, dar nu vrei ca acesta sa ramana in istoricul acestuia de chat?

De exemplu, ar putea fi vorba despre numarul tau de telefon, adresa si alte informatii personale pe care ai vrea ca alti oameni sa nu le vada.

CITESTE SI:  Facebook Messenger are un joc de fotbal ascuns

Daca da, exista aplicatii pentru asta, cum ar fi Snapchat sau BBM, dar se pare ca Facebook Messenger ar putea fi in curand una dintre acele optiuni.

Potrivit unui tweet recent de @iOSAppChanges, acestia au postat o captura de ecran a ceea ce pare a fi mesaje care se pot autodistruge/autosterge de pe Facebook Messenger.

Din ceea ce putem spune in capturile de ecran, Facebook se refera la ele ca fiind “mesaje care dispar”, dar, in esenta, acestea sunt acelasi lucru pe care il ofera si alte companii si aplicatii.

CITESTE SI:  De ce WhatsApp a interzis 400.000 de conturi in Brazilia

Captura de ecran descrie de asemenea cum prin activarea acestei caracteristici, ceea ce trimiti pe Facebook Messenger va disparea la 15 minute dupa ce sunt trimise.

“Ai activat mesajele care dispar. Noile mesaje vor disparea din aceasta conversatie la 15 minute dupa ce acestea sunt trimise”.

Aceasta caracteristica este usor diferita fata de ceea ce ofera Snapchat si BBM, unde mesajele sunt sterse doar dupa ce acestea au fost citite.

CITESTE SI:  Un japonez a amenintat cu moartea un tantar, iar contul lui de Twitter a fost suspendat

Este posibil ca Facebook Messenger ar putea insemna acelasi lucru, dar, din cate se pare, nu pare asa. Din pacate, nu avem idee cand va fi lansata aceasta noua caracteristica a Messenger si daca va fi mai intai disponibila doar pentru iOS, dar, oricum ar fi, vom fi cu ochii pe ea pentru mai multe informatii.