fbpx

Facebook iti permite acum sa eviti nostalgia dureroasa

Facebook iti permite acum sa eviti nostalgia dureroasa

Multi dintre noi distribuim atat de multe lucruri pe retelele sociale in fiecare zi, incat deseori uitam despre imaginile, clipurile video si postarile despre evenimentele importante pe care le-am distribuit in trecut.

Mai devreme in acest an, in martie, Facebook a introdus o noua caracteristica denumita On This Day, iar scopul acesteia era cel de a-ti trezi nostalgia aducandu-ti vechi amintiri impartasite pe reteaua sociala de in urma cu un an, doi ani sau mai multi.

CITESTE SI:  Cum e noul Facebook la care compania FB a lucrat

Utilizatorii au putut sa faca ceea ce faceau anterior aplicatii precum Timehop, Facebook simtind nevoia de a oferi aceasta caracteristica din partea lor.

Cu toate acestea, aceasta caracteristica deseori a adus amintiri dureroase, amintiri de care oamenii nu mai vroiau sa-si aminteasca.

Din fericire, reteaua sociala rezolva acum aceasta problema pentru ca tu sa poti evita nostalgia dureroasa.

Un purtator de cuvant al Facebook a spus intr-o declaratie ca reteaua sociala este constienta ca oamenii impartasesc o gama de amintiri pe Facebook, de la celebrarea momentelor vesele precum zilele de nastere sau casatoriile pentru a primi sprijin in momente grele, cum ar fi o despartire, sau pierderea unui membru de familie.

CITESTE SI:  Cu cat se majoreaza preturile Netflix

Au existat nenumarate povesti ale On This Day care i-au facut pe utilizatorii de Facebook sa retraiasca nostalgie si amintiri dureroase, arantandu-le interactiuni din acea zi cu un prieten sau o cunostinta care a decedat, iar acest lucru te poate prinde cu garda jos daca nu te astepti la asta.

CITESTE SI:  La ce ar folosi compania chineza Tencent datele de navigare trimise de Apple

Reteaua sociala a adaugat acum filtre pentru On This Day care le permit utilizatorilor sa filtreze oameni sau date care nu ar vrea sa fie amintite de aceasta caracteristica, pentru a evita nostalgia dureroasa.

Feed-ul de atunci este prima data aratat numai utilizatorului, iar apoi acesta poate decide daca vrea sa-si impartaseasca amintirea pe Facebook din nou. On This Day poate fi accesat vizitand pagina www.facebook.com/onthisday.

Facebook