fbpx

Facebook dezvolta un asistent digital denumit Moneypenny

Facebook dezvolta un asistent digital denumit Moneypenny

Facebook Messenger dezvolta propriul asistent digital virtual cu numele de cod “Moneypenny”, potrivit unei stiri publicate de site-ul de stiri The Information. Dar desi Siri, Google Now si Cortana se concentreaza pe productivitate, asistentul digital Moneypenny este practic o modalitate de a le cere ajutorul unor oameni reali pentru a-i ajuta pe alti oameni sa analizeze si sa cumpere produse si servicii.

Facebook pare ca incearca sa intre in multe domenii. Acum cateva saptamani, circula zvonul ca Facebook va dezvolta un serviciu de streaming de muzica, dar a fost infirmat.

CITESTE SI:  Drepturile pentru filmul James Bond sunt dorite de Apple si Amazon

Astazi, exista un nou raport care sustine faptul ca Facebook dezvolta un asistent digital virtual pentru aplicatia de Messenger.

In interiorul companiei, se face referire la acesta prin Moneypenny. Fanii James Bond vor intelege imediat de la ce vine aceasta denumire.

Moneypenny este numele secretarei din populara franciza de carti si filme James Bond. The Information scrie ca Moneypenny nu este un asistent digital care este similar cu Cortana si Siri.

CITESTE SI:  IMAX va construi o sala de cinema in casa ta pentru 400 000 de dolari

In schimb, este un serviciu Facebook care ii va conecta pe utilizatori cu “oameni reali”, care va ajuta cu “cercetarea si ordonarea produselor si serviciilor, pe langa alte sarcini”.

Se pare ca asistentul digital Moneypenny este mai mult un sistem receptioner conventional si nu un asistent digital. Exista cateva companii care deja fac asta, care ii pun pe utilizatori in legatura cu oameni reali pentru o varietate de sarcini, printre care se numara comenzile de mancare si cumpararea biletelor de avion.

CITESTE SI:  La cat creste Facebook salariile lucratorilor contractuali in America de Nord

Potrivit raportului, asistentul digital Moneypenny este in prezent folosit de angajatii Facebook si nu se poate spune in acest moment cand acest nou serviciu va fi adaugat catre aplicatia de Messenger. Facebook nu a facut niciun comentariu pe marginea acestui subiect.