fbpx

Exista acum un miliard de dispozitive Apple active

Exista acum un miliard de dispozitive Apple active

Apple a anuntat astazi un nou moment de cotitura pentru companie: numarul total de dispozitive Apple active a depasi un miliard. Este adevarat ca Apple a livrat cu mult peste un miliard de dispozitive in trecut, compania a vandut dispozitivul iOS cu numarul un miliard in noiembrie 2014.

Dar numarul total de electronice active indica ca cel putin un miliard de dispozitive – de la Apple Watch si Mac la iPad si iPhone – sunt utilizate in mod activ, comunicand cu App Store si cu iCloud.

CITESTE SI:  Astea-s mai primejdioase decat mesajele la volan

Vanzarile electronicelor companiei din Cupertino nu au fost extraordinar de mari in 2015, dar a depasit un important punct de referinta: are acum un miliard de dispozitive active.

Desi compania a anuntat recent ca s-ar putea confrunta cu prima lor scadere a vanzarilor, se pare ca acestia au realizat un rezultat de referinta, in sensul ca acum exista peste un miliard de electronice Apple, desi trebuie sa recunoastem ca acesta este un numar pe care platforma Android a Google l-a depasit in 2014.

Cu toate acestea, avand in vedere ca ecosistemul Android este facut de atat de multe companii diferite la preturi diferite, este de fapt impresionant ca, in ciuda notorietatii companiei pentru produsele sale cu preturi mari, acestia au reusit sa vanda peste un miliard de electronice printre care, potrivit companiei, se numara “dispozitivele iPhone, iPad, Mac, iPod Touch” si altele.

CITESTE SI:  Cum vei putea recupera fisierele sterse in Android 11

Intr-o declaratie facuta de directorul companiei din Cupertino, Tim Cook, “Echipa noastra a facut ca Apple sa aiba cel mai bun trimestru dintotdeauna, datorita celor mai inovative produse din lume si a vanzarilor-record ale iPhone-urilor, dispozitivelor Apple Watch si Apple TV. Cresterea afacerilor noastre accelerata pe durata trimestrului pentru a produce vanzari-record si baza noastra instalata a depasit recent un miliard de dispozitive active”.

CITESTE SI:  Apple lucreaza cu Steven Spielberg la o reluare Amazing Stories

Cu toate acestea, cum am spus deja, alte companii precum Google au ajuns la aceasta cifra de vanzari de electronice mai devreme decat a facut-o compania din Cupertino, dar avand in vedere ca gigantul isi produce propriul hardware si software, este chiar o realizare din partea companiei din Cupertino.