fbpx

Executii ISIS recreate intr-un joc

Executii ISIS recreate intr-un joc

Un gamer a recreat executiile bolnave si atacurile teroriste efectuate de ISIS, a incarcat secventele online si a spus ca sunt “hilare”.

Canalul de Youtube a publicat secvente din jocul de razboi Arma 3. Cu toate acestea, gamer-ul a folosit modificari pentru a recrea executii barbare si a adaugat muzica care este folosita de grupul terorist ISIS.

Descrierea clipului video adauga ca secventa de executie ISIS este “hilara”, iar in clipuri video similare acelasi utilizator spune ca atrocitatile recreate sunt “atat de amuzante”.

CITESTE SI:  Cati bani cheltuie jucatorii Fortnite in medie in joc

Desi inainte am vazut recreari in diverse jocuri video, cum ar fi harta GTA 5 recreata in Minecraft, cel putin cineva a decis sa ia executiile brutale efectuate de grupul barbar ISIS si sa le recreeze intr-un joc de razboi cunoscut drept Arma 3.

Utilizatorul de Youtube din spatele acestei idei a spus ca munca sa a fost amuzanta, in ciuda faptului ca acele executii au avut loc in viata reala, iar vieti au fost pierdute din cauza ISIS.

CITESTE SI:  Cand ar putea sosi jocul Pokemon pentru consola Nintendo Switch

Gamer-ul s-a folosit de modificarile din jocul Arma 3 pentru a recrea scene atat de infioratoare, iar, pentru a mentine miza in ceea ce priveste factorul-soc, muzica care era folosita de grupul terorist ISIS si steagul lor au fost de asemenea parte din video-ul cu executia din joc.

Gamer-ul, cel putin, a fost suficient de politicos pentru a mentiona despre clipul video cu jocul ca, “Acesta nu este un clip video de recrutare, dispareti NSA, va rog nu veniti sa ma cautati ESTE O GLUMA”.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e noul joc Call of Duty: Modern Warfare 2019 anuntat oficial

Cu toate acestea, trebuie facute ceva investigatii daca este sa analizam situatia la modul mai profund, avand in vedere ca descrierea clipului video cu jocul a mentionat ca secventa este “hilara”, in timp ce utilizatorul a mentionat de asemenea ca aceste executii recreate sunt “atat de amuzante”.

Ce crezi? Este aceasta o parodie proclamata de justificarea utilizatorului de Youtube pentru a face ceea ce a facut si el?