fbpx

Este sau nu benefica pentru Apple neincluderea accesoriilor cu iPhone 12?

Este sau nu benefica pentru Apple neincluderea accesoriilor cu iPhone 12

Compania Apple din Statele Unite a decis sa nu mai includa accesorii cu noile smartphone-uri iPhone 12, ceea ce a iscat critici asupra acestei companii din partea unora. S-a dezvaluit daca aceasta decizie din partea Apple de a nu include accesorii cu iPhone 12 a fost sau nu benefica.

Decizia companiei din Statele Unite de a nu mai include accesorii cu iPhone 12 e intampinata cu critici de catre internauti, dar poate ca acei critici sunt minoritari.

Asta pentru ca, conform unei stiri de DigiTimes, decizia de nu include accesorii cu iPhone 12 a fost o decizie benefica pentru Apple. O stire sustine faptul ca castile Beats Flex recent anuntate ale companiei din Cupertino se descurca la vanzari si ca se preconizeaza ca acest lucru va fi valabil pana in prima jumatate a anului 2021.

CITESTE SI:  DxOMark: Samsung Galaxy S9+ are cea mai buna camera de smartphone

Pentru cei care nu sunt familiarizati, Beats Flex este o pereche de casti de 49 de dolari care are similaritati cu BeatsX. Noile casti sunt cu circa 20 de dolari mai scumpe decat EarPods care vin de obicei la pachet cu iPhone-urile, dar faptul ca Beats Flex sunt wireless inseamna ca sunt mai atractive.

CITESTE SI:  Un patent Samsung iti va permite sa-ti transformi smartphone-ul Android intr-un laptop Windows

Avand in vedere ca compania Apple din SUA a renuntat la jackul pentru casti de 3,5mm pentur iPhone 12, utilizatorii care doresc sa foloseasca casti cu fir vor trebui sa cumpere astfel de accesorii care au un conector Lightning sau sa cumpere un adaptor.

Deci 49 de dolari pentru o pereche de casti care nu necesita toate aceste lucruri sunt un chilipir. Stirea mai sustine ca cei de la Counterpoint au constatat ca castile wireless AirPods de la Apple au fost cele mai vandute dispozitive wireless din 2020, reprezentand 35% din cota de piata globala.

CITESTE SI:  In ce forma ar putea reveni Touch ID pe iPhone-urile din acest an

DigiTimes crede ca decizia Apple de a renunta sa includa accesorii cu iPhone 12 va fi copiata in curand si de alte companii de smartphone-uri, unele dintre ele ironizand Apple pentru decizia de a nu mai include accesorii.