fbpx
Essential a lui Andy Rubin vrea sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a vindeca dependenta de smartphone

Essential a lui Andy Rubin vrea sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a vindeca dependenta de smartphone

Cu totii am vazut asta si exista sanse mari ca am procedat cu totii asa, si anume sa iesim cu amicii si in loc sa vorbim cu ei, ne petrecem timpul pe smartphone-urile noastre capturand fotografii si impartasindu-le pe social media, raspunzand la like-uri si comentarii si asa mai departe.

Nu acesta este motivul iesirii cu amicii, in primul rand. Cu toate acestea, creatorul Android si fondatorul companiei Essential, Andy Rubin, crede ca folosirea inteligentei artificiale in viitor ar putea ajuta la reducerea dependentei de smartphone.

CITESTE SI:  Google incepe sa lanseze indexarea mobile-first in rezultatele de cautare

Intr-un interviu pentru Bloomberg, CEO-ul Essential, Andy Rubin, a fost citat spunand, “Cu totii am avut vieti fericite inainte de a avea internet nonstop”. De asemenea, Andy Rubin vorbeste despre smartphone-ul Essential ca fiind primul pas din planul sau in care viitoarele smartphone-uri Essential ar putea rula algoritmi mai complecsi si mai puternici iar inteligenta artificiala ar putea ajuta la automatizarea multor sarcini care vor ajuta la reducerea dependentei noastre.

Potrivit CEO-ului Essential, Andy Rubin, “Daca pot trece la subiect si sa spun ca telefonul tau este o versiune virtuala a ta, atunci inseamna ca nu te mai poti bucura de viata, sa iei cina fara sa-ti atingi telefonul si ai putea avea incredere in telefonul tau de a efectua lucruri in numele tau”.

CITESTE SI:  Cum poate fi afectata Apple de interzicerea aplicatiei WeChat

Este o idee si o abordare interesanta, dar trebuie sa mentionam ca piata smartphone-urilor este una foarte competitiva si nu foarte blanda cu noii veniti, si nici cu smartphone-ul Essential cu inteligenta artificiala al lui Andy Rubin. Am vazut destul de multe smartphone-uri care au promis ca vor schimba felul in care ne folosim dispozitivele, dar niciunul nu a avut un succes prea mare.

CITESTE SI:  De ce urmatoarele iPhone-uri ale Apple ar putea fi si mai scumpe

Asadar, daca compania Essential a lui Andy Rubin va avea sau nu succes acolo unde altii au esuat, ramane de vazut. Intre timp, cei care sunt interesati pot precomanda telefonul, care s-ar putea sa ne scape de dependenta, in Statele Unite de la Sprint, Best Buy si Essential.